BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye ruh transferi

3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Yıldırım, takıma önce 'ruh' transfer ediyor. Transferde ilk bomba belli.

Abone ol

Seçim vaadi olarak "3 yıl üst üste şampiyonluk" sözü veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, takımı sahiplenecek Türk futbolcuların sayısını artırmayı hedeflediği, bu doğrultuda sarı-lacivertlilerin eski yıldızları Tuncay Şanlı'yı geri getirme planları içinde olduğu öğrenildi.

Premier Lig'den düşen Middlesbrough'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay'ın İngiltere'de ilk 4 takım dışında bir takımda oynamaktansa, Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı, bunun için fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.

'KAPIMIZ AÇIK' DEMİŞTİ

Milli futbolcunun Türkiye'ye dönmesi konusunda en büyük sorun kulübün futbolcuyu bırakmak için 9 milyon pound bonservis istemesi. Yıldırım kulübe para kazandırmadan giden Tuncay için bonservis ödemeye yanaşmıyor. Ancak "Kimseye kırgın değilim. Kapımız herkese açık" sözleriyle de bu transfere bakış açısının olumlu olduğunu gösteriyor.

Boro'nun ciddi bir indirim yapması halinde, hem Yıldırım transfere müthiş bir yıldızla başlayacak hem de Tuncay Premier Lig'de hedefsiz bir takımda oynamaktan kurtulacak. Öte yandan takımı küme düşmesine rağmen Premier Lig'de Tuncay'ın mücadelesi alkış alıyor. Milli futbolcumuzun Aston Villa'ya röveşatayla attığı gol, BBC'deki "Sezonun en güzel golü" yarışmasında 10 adaydan biri olmaya hak kazandı. SMS yöntemi ile yapılacak yarışmanın sonuçları önümüzdeki hafta açıklanacak.