BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.438,38
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda faciadan dönüldü

Okmeydanı'nda terör örgütü yandaşlarının park halindeki araçlara attıkları molotof bombası, bir apartmanın doğalgaz kutusunu patlattı.

Abone ol

Şişli Okmeydanı’nda bir apartmanın önünde bulunan otomobillerin kundaklanması, vatandaşları facianın eşiğinden döndürdü.

Alevler apartmanın girişindeki doğalgaz hattına sıçrayınca vatandaşlar, dumandan etkilenerek hastanelik oldu. Olayın mağduru bir vatandaş, kundaklama olayına karışanları lanetlerken, gözyaşlarını tutamadı.

Yarpuz Sokak içerisinde sabah saat 03.30 sıralarında yaşanan olay, park halindeki otomobillerin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklanması ile başladı. Kundaklanan otomobiller alevlere teslim olurken, alevler daha sonra apartmanın girişindeki doğalgaz hattına sıçradı.

YOĞUN DUMAN NEDENİYLE BİNADA MAHSUR KALDILAR

Bir süre sonra apartmanı saran dumanları fark eden vatandaşlar ise apartmanın üst katlarına çıkarak kendini korudu. Şişli itfaiyesinin hızlı müdahalesi ise büyük bir faciayı önledi. İtfaiye ekipleri alevleri kısa sürede kontrol altına alırken, vatandaşları da binadan tahliye etti.

Dumandan etkilenen aralarında çocuklarında bulunduğu çok sayıda kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayın mağdurlarından bir apartman sakini ise olayı anlatırken, gözyaşlarını tutamadı. Yanan otomobili gösteren vatandaş, “Yangın şu otomobilden başlamış. Daha sonra binaya sıçramış. İtfaiyenin gelmesi ile apartmandakiler çıkarıldı. Bu olayı yapanları lanetliyorum. 51 yıldır burada yaşıyorum. Şu son zamanlarda yaşanan olaylar canımıza tak etti” şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan vatandaşların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.