BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Öğretmen erkek çocuğa tecavüz etti

Sınıf öğretmeni, baldızının küçük oğluna tecavüz etti. Kimseye söylemesin diye de sıkı sıkı tembihledi.

Abone ol

ADANA'da baldızının 9 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen emekli sınıf öğretmeni 56 yaşındaki İ.M., tutuklandı.

G.Ç., ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi oğlu B.A.E. ile birlikte merkez Seyhan İlçesi'nde oturan ablasını ziyarete gitti. Her ikisi de işitme ve konuşma engelli kızkardeşler alışveriş merkezine giderken, emekli öğretmen İ.M. ile B.A.E., evde yalnız kaldı. 

ÇİKOLATA PARASI İÇİN TECAVÜZE UĞRADI

B.A.E. marketten çikolata almak için eniştesinden para istedi. Küçük çocuğa, "Parayı iki şartla veririm" diyen İ.M., B.A.E.'ye oral ve anal yolla tecavüz edip, kimseye de anlatmamasını söyledi. Başına gelenleri kimseyle paylaşmayan B.A.E., bir hafta kaldıkları İ.M.'nin evinde, 2 kez daha tecavüze uğradı. Küçük çocuğun, makatında çatlak meydana geldi.

B.A.E., yaşadıklarını bedensel engeli olmayan diğer teyzesi Göksun Ç. ile paylaşarak, "Eniştem aramızda kalmasını söyledi, sen de kimseye anlatma" uyarısında bulundu.

TEKRARLAMIŞ 

Yeğeninin yaşadıklarını öğrenen teyze G.Ç., önce Cumhuriyet Savcılığı'na, ardından da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Psikologlar tarafından dinlenen B.A.E., 3 kez istismara maruz kaldığını söyledi. Adli Tıp Kurumu'nda muayene edilen B.A.E.'nin vücudunda istismarın izleri bulundu.

Gözaltına alınan İ.M., "Para verdiğim doğru ama ben istismarda bulunmadım" diye savunma yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen emekli öğretmen İ.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TÜRKİYE'Yİ UTANDIRAN TECAVÜZ VAKASI
DEDELER SIRAYA GİRDİ
[PAGE]
TECAVÜZCÜ DEDELER TUTUKLANDI 

Edirne'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 kişiden 7'si tutuklandı. Tutuklananların yaşları ise dehşete düşürdü.

Edirne’de, ailesi tarafından hastaneye götürülen işitme engelli kızın 14 haftalık hamile olduğunun belirlenmesi üzerine 13 kişi gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklandı. Gözaltına alınan anne ve baba serbest bırkılırken, tutuklananlar arasında genç kızın ağabeyi de yer aldı.

Ayrıca tutuklanan diğer kişilerin yaşları çok dikkat çekici: 42, 56, 60, 60, 72, 72

Polis, Trakya Üniversitesi'ndeki tedavisi süren 14 yaşındaki Z.K.'nın ifadesini 3 işaret dili tercümanı ve psikolog eşliğinde aldı. Edirne Cumhuriyet Savcılığı da, Z.K.'nın Sosyal Hizmetler tarafından korunma altına alınmasını talep ederken, mahkeme konuyla ilgili henüz bir karar çıkmadı.

ANNESİ SESSİZ

Z.K.'ya hastanede refakat eden annesi Semra K., gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, "Ben bir şey bilmiyorum" demekle yetindi.

KINA GECESİ KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]KINA GECESİNDE DUVAR ÇÖKTÜ

Bursa’da bir evin üçüncü katında gerçekleştirilen kına eğlencesi sırasında yaslandıkları duvarın çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Atilla Sokak üzerinde meydana geldi. Binanın üçüncü katında kızı Sezgin Kahraman’a kına eğlencesi düzenleyen Hasan Kahraman, akrabalarını ve komşularını da davet etti. Kına eğlencesi izleyen 9 kişi ise terasın duvarına yaslanarak eğlenceyi takip etti. Bu sırada duvarın çökmesi sonucu dengesini kaybeden Sacide Aydın (25) ve Birgül Ertaş (22) üçüncü kattan beton zemine düştü. Ağır yaralanan 2 kişi, Hasan Kahraman’ın kamyonetine bindirilerek hastaneye götürülmek istendi. Bu sırada olay yerine gelen 112 ambulansı, yaralıları alarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaralı Sacide Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Birgül Ertaş’ın ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Görgü tanıkları, duvara yaslanan kadınların uyarıldığını belirterek, “Ev sahibi kadınları uyardı. ‘Duvara fazla yaslanmayın, sağlam değil' dedi. Tam kadınlar kendilerini geriye çekecekleri esnada duvar birden aşağıya düştü. Dengelerini kaybeden 2 bayan da aşağıya düştü.” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 ETİLER TACİZCİSİ YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

TACİZCİ YAKALANDI

F.A.’nın (17), Etiler Sanatçılar Parkı’nda jogging yapmaya gelen kadınları bıçakla tehdit ettiği ileri sürüldü.

Kadınlara bir taraftan elle sarkıntılık yaparken diğer taraftan da “Hadi beni filmlerdeki gibi dudağımdan öp’ diye taciz eden F.A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İkisi ev kadını biri üniversite öğrencisi üç kadının verdiği eşkal üzerine polisler bölgede yaptıkları çalışmalar sonucu F.A’yı yakalayarak gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden F.A, ifadesinde “Beni de filmlerdeki gibi öpmelerini istedim” dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen F.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.