BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
HABER /  GÜNCEL

Teyzesine öyle bir sır anlattı ki

9 yaşındaki çocuk korkunç gerçeği teyzesine sır olarak anlattı. Dehşete düşen kadın, soluğu polis karakolunda aldı.

Abone ol

Adana'da kendisinden 5 TL isteyen baldızının 9 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan emekli öğretmen tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 9 yaşındaki B.A.E. adlı erkek çocuğu, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki teyzesine kalmaya gitti. Sık sık teyzesinde kalan B.A.E., eniştesi emekli sınıf öğretmeni İsmail M.’den (56) 5 TL para istedi. İsmail M. ise, 5 TL verdiği çocuğa cinsel istismarda bulundu.

ANNESİ SAĞIR VE DİLSİZ

Emekli öğretmenin cinsel istismarlarının artması üzerine bu durumdan rahatsız olan çocuk, olayı annesi ve eniştesinin sağır ve dilsiz olan eşine anlatamadı.

ENİŞTEM PARA VERİP TACİZDE BULUNUYOR

Olayı diğer teyzesi G.Ç.’ye anlatan B.A.E., "Sana bir şey söyleyeceğim teyze ama bu aramızda sır kalsın. Eniştem bana para verip tacizde bulunuyor" dedi. Bunun üzerine teyze, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne gidip durumu bildirdi. Harekete geçen polis, İsmail M.'yi aramaya başladı. Yapılan araştırmada Feke’deki yazlığında tatil yaptığı belirlenen emekli sınıf öğretmeni İsmail M., polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıs, çocuğa harçlık olarak para verdiğini kabul ederken, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. İsmail M., çıkarıldığı mahkemece ‘çocuğa nitelikli cinsel istismar’ suçundan tutuklandı. Sağlık kontrolünden geçirilen çocuğun ise makatında çatlak olduğu tespit edildi.