BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar'da şüpheli kadın alarmı

Üsküdar'da vatandaşların durumundan şüphelendikleri bir kadın polisi alarma geçirdi. Eşkali belirlenen kadın her yerde aranıyor.

Abone ol

Üsküdar'da görülen şüpheli kadının poşetinde patlayıcı taşıyor olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Üsküdar'da vatandaşların durumundan şüphelendikleri bir kadın polisi alarma geçirdi. Polis merkezinden bölgede görev yapan ekiplere geçilen mesajda bir poşet taşıyan şüpheli kadın konusunda dikkatli olmaları istendi. Şüphelinin patlayıcı taşıyor olabileceği ihtimali belirtilerek, görülmesi halinde polis ekiplerinin bu ihtimali gözününe alarak davranması istendi. Şüpheli kadın aranıyor..

ALTUNİZADE'DE GÖRÜLDÜ
Bugün saat 11,30 sıralarında Altunizade civarında montlu ve kapüşonlu bir kadın gören vatandaşlar şüphelenip polise haber verdi. Elinde beyaz bir poşet taşıdığı belirtilen şüpheli kadın polisi alarma geçirdi. Altunizade civarında toplanan ekipler bütün cadde ve sokakları aramaya başladı. Bu arada kadının eşkali ekiplere mesajla bilidirldi.

EŞKALİ BELLİ
Mesajda kadının 1,50 boylarında, zayıf, montlu ve kapüşonlu olduğu bildirilerek elinde beyaz bir poşet taşıdığı belirtildi.

POLİSLER ŞÜPHELİ KADINI YAKALAMA USÜLÜ HAKKINDA UYARILIYOR
Polis merkezinden ekiplere geçilen uyarı mesajında kadının taşıdığı poşette patlayıcı taşıdığı ihtimali belirtilerek görülmesi halinde bu ihtimalin gözününde bulundurulması istendi.  Polisin eşkali belirlenen kadını yakalama çalışmaları sürüyor.