BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  DÜNYA

Öğrenci ve kadınların fuhuş avı

Yunanistan'da sokaklar fuhuş yapanlarla dolmaya başladı

Abone ol

Ekonomik krizin neden olduğu olumsuzlukların toplumun tüm yapılarını etkilediği Yunanistan’da, fuhuş oranının kaygı verici boyuta tırmandı... Sokaklar fuhuş pazarlığı yapanlarla dolu...

Haftalık Proto Thema gazetesi, ekonomik ihtiyaçları yüzünden çok sayıda ev kadını ve üniversite öğrencisinin fuhşa yöneldiğini belirttiği haberinde, "Atina’da her gece çoğu ev kadını 3 bin Yunanlı kadının müşteri avına çıktığını" yazdı. Yunanistan’da, sokaklardaki kadınların dışında, internet aracılığıyla da müşteri arayan çoğu üniversite öğrencisi çok sayıda hayat kadını bulunduğu ifade edilen gazete haberinde, bu kadınlarının vesikaları olmaması nedeniyle sağlık açısından büyük risk taşıdıkları belirtildi.

SOKAĞA ÇIKAN ANNELER

Gazeteye açıklama yapan Yunan polis teşkilatından üst düzey bir yetkili, "çocuklarına bakamayan annelerin gizlice sokağa çıktığını görmek dehşet verici" dedi. Yunanistan’da fuhuşla ilgili yeni yasaya göre sadece suçüstü yakalandıklarında tutuklanan hayat kadınları çıkarıldıkları mahkemelerde para cezasına çarptırılıyor.