BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,06
HABER /  GÜNCEL

Öğrenci servisi geri manevra yaparken yayayı feci şekilde ezdi

İSTANBUL Esenyurt’ta dikkatsizlik bir kere daha can aldı. Öğrenci dolu servis aracı geri manevra yaptığı esnada 58 yaşındaki Cahit Turan'ı altına alarak ölümüne neden oldu. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

Olay, dün sabah Esenyurt Güzelyurt’ta meydana geldi. İçinde öğrencilerin olduğu bir servis aracı öğrenci aldıktan sonra geri manevra yaptı. Bu sırada yolda yürüyen 58 yaşındaki Cahit Turan, iddiaya göre geri geri gelen servis aracının sesini fark etmedi. Çıkmaz sokak nedeniyle geri manevra yapan okul servisi Turan’ı aracının altına aldı. Bir süre aracın altında kalan Turan’ın yardımına ilk önce çevredeki vatandaşlar yetişti. Ağır yaralı adamı aracın altından çıkarmaya çalışan vatandaşlar bir yandan da sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ağır yaralanan Turan’ı yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve devriye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek servis şoförünü karakola götürdü. Hastaneye kaldırılan Turan ise hayatını kaybetti.