BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öfkeli şoförün çıldırdığı an! İzleyin

Sultanbeyli-Üsküdar hattında çalışan biri İETT, diğeri İstanbul Otobüs A.Ş.’ye bağlı iki otobüsün şoförü böyle kavga etti.

Abone ol

Otobüsü diğer otobüsün önüne çeken şoför, kontak kapatıp, yola devam etmeyeceğini söyledi. Yolcuların zor ikna ettiği şoför daha sonra yoluna devam etti.

Olay, dün Altunizade durağında yaşandı. İddialara göre Üsküdar-Sultanbeyli arasında çalışan 11 ÜS numaralı iki otobüsün şoförü arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İETT otobüsü durağa yanaşacağı sırada diğer otobüs önünü keserek ilerlemesine engel oldu. İstanbul Otobüs A.Ş’ye bağlı otobüsün şoförü kontağı kapatarak araçtan indi. Yolcuların şaşkın bakışları arasında diğer otobüsün şoförüne doğru koşmaya başladı. Diğer şoföre bağırarak, aşağı inmesini isteyen sürücü, kavga ettiği şoför aşağı inmeyince, şoförün yanındaki cama yöneldi. Önce otobüsü yumruklayan sürücü, daha sonra camdan şoföre yumruk atmaya çalıştı. Yolculardan biri araya girerek sürücüyü uzaklaştırmaya çalıştı. Bazı yolcular, sürücüyü yoluna devam etmesi yönünde uyardı. 

Öfkeli otobüs şoförü biraz daha bekledikten sonra otobüse binerek olay yerinden ayrıldı. Diğer sürücü ise yolcuları duraktan aldıktan sonra yoluna devam etti.