BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  GÜNCEL

Öfkeli koca onları Bergama'da buldu

3 yıl önce kendisini terkeden karısının izini süren ökeli koca, Bergama'da bulduğu eşi ile sevgilisini böyle öldürdü.

Abone ol

İzmir'in Bergama İlçesi'nde 44 yaşındaki Bayram A., yaklaşık 3 yıl önce kendisini terk eden eşini ve birlikte yaşadığı adama kurşun yağdırdı. Eşi ile eşinin birlikte yaşadığı adamı öldüren zanlı Aykanlı, gözaltına alındı. 

DİYARBAKIR'DAN BERGAMA'YA TAŞINDI

Olay, dün saat 17.30 sıralarında, Gazipaşa Mahallesi Ay Sokak 9 numarada meydana geldi. Diyarbakır'da oturan 28 yaşındaki Fatma A., yaklaşık 3 yıl önce aile içi geçimsizlik nedeniyle 11 yaşındaki çocuğunu yanına alarak eşi Baydram A.'yı terk etti. Diyarbakır'da tanıştığı inşaat işçisi 51 yaşındaki Mehmet G. ile Fatma A., İzmir'e geldi. Birlikte yaşamaya başlayan ve 2 yıl önce V.A. adında bir çocukları dünyaya gelen ikili, 8 ay önce de Bergama'ya yerleşti. 

ÖNCE ADAMI VURDU

Eşi ile eşinin birlikte yaşamaya başladığı adamın Bergama'da oturduklarını öğrenen Bayram A., yanına aldığı tabanca ile ikilinin evine gitti. Zili çalan Bayram A.'ya binanın dış kapısını açmak için ikinci kattan aşağı inen Mehmet G., kafasından ve göğsünden vuruldu. Mehmet G. kanlar içinde yere düşerken, 2'inci kata çıkan Bayram A., Fatma A.'nın bulunduğu dairenin kilitli kapısını camı kırarak açtı. İçeride 2 çocuğun da bulunduğu daireye giren Bayram A., Fatma A.'yı başından ve göğsünden 3 kurşunla yaralayarak kaçtı.

Silah sesini duyup olay yerine gelen vatandaşların yaralıları görmesi üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine binaya gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Mehmet G.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı Fatma A., acil yardım ekiplerince kaldırıldığı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Bayram A., Atmaca Mahallesi İncirli Mesçit Sokak üzerinde yakalandı. Silah ise zanlının kaçış güzargahı üzerinde yol kenarında bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından Mehmet G.'nin cesedi morga kaldırıldı. Olayın ardından Fatma A'nın, Bayram A.'dan olan kız çocuğu 11 yaşındaki D.A. ile birlikte yaşadığı kişiden olan V.A., Çocuk Şube Bürosu ekiplerince gözlem altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.