BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Oda TV yazarının tütün inadı

Oda TV yazarı Müyesser Yıldız, sigara içmenin yasak olduğu Emniyet'te tütün çiğneyince olanlar oldu.

Abone ol

Oda TV yazarlarından Müesser Yıldız'ın tütün inadı Emniyet'te krize neden oldu...

Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan Oda TV yazarlarından Müyesser Yıldız, avukatı Ali Altay ile bu sabah bir araya geldi.

TÜTÜNLER AĞZINDAN ÇIKARILDI

Edinilen bilgiye göre; Yıldız, avukatı Altay'dan sigara istedi. Ancak Altay, yasak olduğu gerekçesiyle sigara vermedi. Bunun üzerine Yıldız, sigaranın tütünlerini çıkararak çiğnemeye başladı. Durumu fark eden polis ekipleri odaya girerek duruma müdahale etti. Yıldız'ın ağzındaki tütünler çıkarıldı. Avukat Ali Altay dışarı çıkarıldı.

TÜTÜN OLUP OLMADIĞI İÇİN KAN VE İDRAR TAHLİLİ ALINACAK

Polis, avukat Altay hakkında “Gözaltındaki bir kişiye yabancı madde vermekten" tutunak tuttu. Ancak avukat Altay, tutanağı imzalamadı. Bunun üzerine tutanağa avukatın imzalamadığına dair şerh düşüldü. Tutulan tutanak savcılığa gönderilecek. Polis, çiğnediği maddenin tütün olup olmadığını belirlemek için Yıldız'dan kan ve idrar tahlili alacak.

4 İSİM İSTANBUL ADLİYESİ'NDE

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilen 4 zanlı İklim Bayraktar ile ilgili işlemler tamamlandı. Bayraktar ve Bıyıklı, daha sonra, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan içeri alınan 4 ismin  soruşturmayı yürüten savcı Zekeriya Öz'e ifade vermesi bekleniyor. Bu arada, adliye kapısından içeri girerken bir gazetecinin konuya ilişkin sorusu üzerine Aydın Bıyıklı, ''Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum'' dedi.