BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erotik shop dershane ile aynı yerde olursa

Erotik shop dükkanı aynı iş merkezinde olan dershane öğrencilerin şikayeti üzerine erotik shop taşınma kararı aldı.

Abone ol

Trabzon'un İskenderpaşa Mahallesi’ndeki bir iş merkezinin zemin katında 2 gün önce açılan erotik shop mağazası, şikayetler üzerine zabıta ekiplerince denetlendi.

Mağazanın aynı iş merkezinde bulunan dershane tarafından öğrencilerinin rahatsız olduğu gerekçesiyle şikayet edildiği öne sürüldü. Artan şikayetler üzerine erotik shop mağazası taşınma kararı aldı.

Trabzon’da 2 gün önce açılan ’Love shop’ isimli ilk erotik malzeme ve ürünler içerikli mağaza ile aynı iş merkezinde bulunan dershane yetkilileri, öğrencilerinin önünden geçtiğini ve olumsuz etkilendiğini belirterek şikayette bulundu. Bazı kişiler de benzer şikayetlerde bulununca Trabzon Belediyesi Zabıta ekipleri, mağazayı denetledi. İşyeri sahibi Yusuf Esmer ile görüşen Zabıta ekipleri, vergi levhası ve ruhsatını inceledikten sonra usulsüzlük bulunmadığını belirterek iş yerinden ayrıldı. Ancak, şikayetlerin çoğalması üzerine Yusuf Esmer, 2 günlük mağazasını taşıma kararı aldı.

"AHLAKSIZ BİR ŞEY YAPMIYORUZ"

İşyerinin yasal olduğunu, daha önce ilaç mümessilliği işi yaptığını belirten Yusuf Esmer, Trabzon ve Doğu Karadeniz’de böyle bir iş yeri bulunmadığını söyledi. Esmer, "Bu ihtiyaca cevap vermek için işyerini açmayı düşündük. İşyerimle ilgili her şey yasaldır. Burada yasal olmayan her hangi bir şey satmıyoruz. Yasa dışı ahlaksız hiçbir iş yapmıyoruz" dedi. Şikayetler üzerine işyerini taşıma kararı aldığını anlatan Esmer, şöyle devam etti:

ÖĞRENCİLERE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR GEREKÇESİ

"Aynı iş merkezinde bulunan bir dershane yöneticileri bizi şikayet etmişler. Öğrenciler benim dükkanımın önünden geçiyor ve onlara kötü örnek oluyormuş. İş merkezinde konu hakkında toplandık ve taşınma kararı aldık. İşyerimi, yeni yerinde kısa bir süre sonra hizmete açacağım."

Esmer, Trabzon’da bir ilk olma özelliğine sahip olduğunu belirttiği işyerinin 2 gün açılmış olmasına rağmen çok sayıda sipariş alarak ilgi gördüğünü ekledi.