BIST 10.167
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.400,33
HABER /  DÜNYA

Obama'dan genç erkeklere tehdit

Obama, kızları Malia ve Sasha'ya ne kadar düşkün olduğunu bir kez daha gösterdi. Kızlarına yaklaşacak erkekleri tehdit etti!..

Abone ol

ABD Başkanı Barack Obama, önceki gün başkent Washington’da düzenlenen bir gecede yaptığı konuşmada, kızları Malia (12) ve Sasha’ya (9) ne kadar düşkün olduğunu bir kez daha gösterdi. Obama, kızlarına yaklaşmaya cüret edecek oğlanları, “üzerlerine insansız uçak göndermekle” tehdit etti. Başkan şöyle konuştu “Ünlü Jonas Brothers müzik grubunun üyeleri de burda. Hey çocuklar, kızlarım sizin büyük hayranınız ama sakın aklınıza yanlış bir şey gelmesin yoksa. Sizi uyarmak istiyorum: Predator (Avcı) insansız uçak. Şaka mı yapıyorum zannediyorsunuz”

Ev rüşveti bakanı koltuğundan etti

İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanı Claudio Scajola’nın Roma’da ev satın alma işleminde usulsüzlük ve rüşvet olduğu biçiminde günlerdir süren iddialar istifayla sonuçlandı. Bakanın 2004’te Roma’nın tarihi merkezinde resmi kayıtlara göre 610 bin euro’ya satın aldığı evle ilgili, el altından 900 bin euro’luk ayrı bir ödeme yapıldığını ileri sürülüyordu. Ev sahiplerine 900 bin euro’luk bu ayrı ödemenin, Scajola adına müteahhit Diego Anemone tarafından 80 ayrı çekle yapılmış olduğu da iddia edildi. Hakkında henüz resmen açılmış bir soruşturma bulunmadığına dikkati çeken Scajola, iddialarla ilgili olarak 14 Mayıs’ta Perugia’ya giderek yargıya ifade vereceğini de kaydetti.