BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41
HABER /  MEDYA

O yazar AK Parti'ye üye olmaya gitti

İktidarı devirme girişimi olarak gördüğü dünkü operasyonu değerlendiren Hakan Albayrak, herkesi Erdoğan'a sahip çıkmaya çağırdı.

Abone ol

Star si yazarı Hakan Albayrak, dünkü yaşananlara tepki olarak üye yazılmak için AK Parti Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatı'na gitti. Yazar, hedefindeki cemaati, emperyalist komplocularla işbirliği yapmakla suçladı.

MÜTEDEYYİN KESİM HİÇ BÖYLE KAVGA ETMEMİŞTİ

Taraflar savaş baltalarını bir daha geri gömmemek üzere topraktan çıkarıp tüm güçleriyle birbirlerine yükleniyor. Zaman'ın 'ılımlı' olduğu söylenen yazarı Gülerce bile, yaşananları "hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözleriyle anlatırken, karşı taraftan çok daha sert bir yazı geldi. Dünkü operasyonu kaleme alan yazar Hakan Albayrak da Gülerce gibi cemaate karşı adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAZSAK YUH BİZE

"Erdoğan'a iyice bağlanıyoruz" başlıklı yazısında cemaate yönelik ağır eleştirilerde bulunan Albayrak, Hakan Şükür'ün istifası sonrası 20 vekilin sırada olduğu iddiasına "Peki dedim, genel seçimlerde onlardan her birinin yerine iki AK Parti'liyi meclise sokmak için elimizden geleni yapmazsak yuh bize!" diyerek tepkisini gösterdi.

HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIR KADRO

Yazar, Gülen hareketini "Başbakan Erdoğan'ın canını yakmak ve AK Parti iktidarını yıpratmak adına Türkiye düşmanı uluslararası güç odaklarının ekmeğine yağ sürmeyi dahî göze alarak her şeyi yapmaya hazır olduğu intibaını uyandıran bir kadroyla karşı karşıyayız." sözleriyle tanımladı.

BEL ALTI VURUŞTAN İMTİNA ETMİYORLAR

Cemaate yönelik sert sözleri bununla sınırlı değil elbette. Eleştiri dozunu artıran yazar, bu kadronun darbeci generallere selam göndererek, hükümetle mücadele yolunda hiçbir bel altı vuruşundan imtina etmeyeceğini daha yolun başında açıkça ortaya koyduğunu yazdı.

"İsterlerse porno kasetler de çıkarsınlar, onları izleyecek de değilim." diyen Albayrak, yazısını herkesi Erdoğan'a sahip çıkmaya çağrarak tamamladı:

ZARFIN GÖNDEREN KISMINA BAKARIM

"Önce mazrufa değil zarfa bakarım bu ortamda. Zarfın "Gönderen" kısmına bakarım.
Orada "Erdoğan'dan İntikam Merkezi" mi yazıyor? Öyleyse o mektubun bana söylediği ilk şey şu: Erdoğan'a sahip çık!

BENİM GİBİ REFLEKS GÖSTEREN İNSANLARIN HADDİ HESABI YOK

Böyle atraksiyonlarla AK Parti idaresinin ve bilhassa Erdoğan'ın itibarını zedeleyebileceklerini zannedenler, geçmişteki kirli kampanyaların nasıl ters teptiğini ve umulanın aksine hizmet ettiğini hatırlamıyorlar herhalde.

Gezi'ciler gibi onlar da dağıtmaya çalıştıkları safları sıkıştırdıklarının farkında değiller. Bu konuda benim gibi düşünen, benim gibi tepki veren, benim gibi refleks gösteren insanların haddi hesabı yok.

CEMAATE MENSUP BİRÇOK ARKADAŞIM BU SÜREÇTE ERDOĞAN'A İYİCE BAĞLANDI

Gülen Cemaati'ne mensup birçok arkadaşım da bu süreçte Başbakan Erdoğan'a iyice bağlandı. Erdoğan ve arkadaşlarının inşa ettiği Yeni Türkiye'nin temeline dinamit koymaya ahdeden Gezi'çilere ve onların arkasındaki faiz lobisine, uluslararası sermaye çevrelerine, emperyalist komploculara karşı iyice bilenerek beklediğimiz seçimleri, bunlarla aynı kareye girmeyi kendilerine maalesef yakıştırabilen dostlarımızı titretip kendilerine döndürmek için de iple çekiyoruz.

Şimdiye kadar AK Parti üyesi olmadım. Şimdi, bu yazıyı noktalar noktalamaz, ilk iş olarak, üye yazılmak için AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı'na gideceğim inşaallah."

GÖZALTINA ALINANLARIN İSİM LİSTESİ
Gözaltına alınan 49 kişi içinde çok çarpıcı isimler yer alıyor. Gözaltına alınan Bakanların oğulları da belli oldu. Bir kamu bankasının tepe ismi ile bir belediye başkanı da listede. İşte gözaltındaki önemli isimler TIKLAYIN

SUÇLAMALAR NE?

Gözaltına alınanlara yöneltilen suçlamalar şunlar;

 *Türk vatandaşı olmayan kişilerin rüşvetle Türk vatandaşlığına geçirilmesi,
*Şüpheli para transferleri,
*İmara açık olmayan arazilerin rüşvetle imara açıldığı iddiaları.

OPERASYONUNUN SAVCISI BAKIN KİM ÇIKTI!

Operasyon kadar şüphesiz düğmeye kim bastı sorusu gün boyu yanıtı aranan en önemli soru oldu. Zira İçişleri Bakanı'nın dahi polis operasyonundan haberi yoktu. Dahoperasyo-savcisi-kim-çikti.jpgası soruşturma o kadar gizli tutulmuştu ki Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi’ne (UYAP) dahi bilgi girilmedi. Bu sebeple de hükümetin operasyondan gözaltılar başlayana kadar haberi olmadı.

Peki operasyonu yapan savcı kimdi? İşte o isim ortaya çıkınca bu operasyon Cemaat işi yorumları patlama yaptı. (TIKLA OKU)

************DÜN NELER OLDU?***********
Günün tüm özetini ayrıntılarıyla aşağıdaki haberlerde bulabilirsiniz.

BU OPERASYON İSRAİL İŞİ Mİ?

Operasyonda gözaltına alınanlardan biri Halk Bankası'nın Genel Müdürü Süleyman Arslan olunca bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre operasyon İsrail işi ve mevzu da petrol ile İran altınları. (
TIKLA OKU)

TÜRKİYE'Yİ SARSAN BÜYÜK OPERASYON


Operasyon sabah erken saatte başladı. Arka arkaya çok ünlü isimler gözaltına alındı. Ebru Gündeş'in eşi ünlü işadamı yalısından bavul dolusu evrakla çıkartıldı. OPERASYONA DAİR TÜM BİLGİLER BU HABERDE (TIKLAYIN)

GÖZALTINA ALINAN BAKAN OĞULLARI KİMLER?
Büyük operasyon Ankara'yı ve AK Parti'yi de salladı. Zira operasyonun flaş yöne 3 önemli bakanın oğullarının da gözaltına alınması oldu. İŞTE ÇOCUKLARI GÖZALTINA ALINAN BAKANLAR (TIKLAYIN)

OPERASYON SONRASI AK PARTİ SIRALARI
Büyük operasyon Ankara'da bomba etkisi yaptı. En çarpıcı kare de Meclis'ten geldi. Operasyon duyulduktan sonra AK PARTİ sıraları bakın nasıldı? (TIKLA OKU)