BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46
HABER /  DÜNYA

Görevden alınan polis memurlarının yerleri belli oldu

İstanbul Emniyeti’nde görevden alınan 6 müdürün yeni görev yerleri ile görevden alınan 2 şube müdürünün yerine gelen isimler belli oldu. <br...

Abone ol

İstanbul Emniyeti’nde görevden alınan 6 müdürün yeni görev yerleri ile görevden alınan 2 şube müdürünün yerine gelen isimler belli oldu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sabah saatlerinde görevden alınan 5 emniyet şube müdürünün ardından akşam saatlerinde 2 emniyet müdür yardımcısı ve 4 şube müdür yardımcısı görevden alınmıştı. Görevden alınan Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu Hamza Tosun Silivri’den Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Organize ve Narkotik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı Sancaktepe’den Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Mali Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu Çekmeköy Müdür Yardımcılığına, Kazım Aksoy ise Gaziosmanpaşa Müdür Yardımcılığına, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcıları Şenol Demir Özel Güvenlik Şube Müdür Yardımcılığına, Ahmet Kalender ise Eğitim Şube Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

YENİ SORUMLU MÜDÜRLER DE BELLİ OLDU
Görevden alınan Mahir Çakallı’nın yerine Beşiktaş ve Sarıyer’den Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkin Adalar, Hamza Tosun’un yerine ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Yıldız getirildi.