BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,88
ALTIN 2.424,11
HABER /  MAGAZİN

O kurşun Meleğim içinmiş

Özcan Deniz'i vuran saldırgan tetiği neden çektiğini anlattı. Kız arkadaşıyla barışmak için yer ayırtan saldırgan, şu olaya sinirlenmiş;

Abone ol İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir otelde Özcan Deniz'i tabancayla yaralayan Mustafa A, olayın ayrıntılarını anlattı... Mustafa A., Özcan Deniz'i, istediği şarkıyı söylemediği için vurmuş.

Çeşme'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Mustafa A'nın, ifadesinde, moralinin bozuk olması ve Özcan Deniz'in tepkisi üzerine ''korkutmak için'' silah kullandığını söylediği öğrenildi.

İflas etmesi nedeniyle uzun süredir işsiz olduğunu, bir süre önce şans
oyunlarından 800 YTL civarında para tutturduğunu söyleyen Mustafa A, ayrıldığı kız arkadaşı N.K. ile barışmak için Özcan Deniz konserine gitmeye karar vermiş. 2 kişilik rezervasyon yaptıran saldırgan, kız arkadaşına ulaşamayınca tek başına programa katılmış.

İSTEK ŞARKI GERİ ÇEVRİLİNCE...

Peçeteye yazarak, garsonlar aracılığıyla 3 kez ''meleğim'' şarkısı için
Özcan Deniz'den istekte bulunduğunu belirten Mustafa A, söz konusu şarkıyı söylememesine içerlediğini, bunun için Özcan Deniz'le konuşmak istediğini belirtti.

Özcan Deniz'in kendisine kötü davranmasına sinirlendiğini iddia eden Mustafa A, ''Kulisten çıkacağı yolda bekledim, geldiğinde korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Çevredekiler üzerime yürüyünce, sizi de vururum diyerek korkutmaya
çalıştım. Fakat üzerime çullanıp beni dövdüler. Kendime geldiğimde hastanedeydim
'' dediği öğrenildi.

Olayın alkolün etkisiyle geliştiğini savunan Mustafa A, ruhsatsız silahı ise 2 yıl önce bir arkadaşından aldığını, bu arkadaşının ise bir süre önce öldüğünü öne sürdü.

GÜVENLİK KAMERASI YOK

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Mustafa A'nın otele silahlı halde nasıl geldiğini, başka kişilerle görüşüp görüşmediğini ve olay sırasındaki görüntülerini incelemek için otel yöneticilerinden güvenlik kamera kayıtlarını istediği öğrenildi. Yetkililerin, polise otelde güvenlik kamera sisteminin bulunmadığını bildirdiği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemede, Mustafa A'nın bir kez ateş ettiği, ele geçirilen silahta ise 5 merminin daha bulunduğu belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Çeşme'deki bir otelde önceki gece, sahneden inen Özcan Deniz, Mustafa A. tarafından ayağından tabancayla vurulmuştu. Deniz, özel bir hastaneye kaldırılırken, çevrede bulunanlar tarafından dövülen zanlı Mustafa A. ise gözaltına alınmıştı. ''Irza geçme'' ve ''Sahtecilik'' suçlarından sabıkasının bulunduğu öğrenilen zanlı Mustafa A, ''meleğim'' şarkısını 3 kez istek yapmasına rağmen söylememesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Sorgusunun
ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edilen zanlı Mustafa A. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.