BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Dolapdere derdini anlattı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Dolapdere semti sakinleriyle bir araya geldi.

Abone ol

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan vatandaşlar ile her hafta kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Dolapdere Semt Konağı’nda yapılan kahvaltıda vatandaşlar ile buluşan Başkan Demircan, vatandaşların isteklerini, sorunlarını, şikayetlerini dinledi.

Kahvaltıya Başkan yardımcıları ve müdürlerle katılan Demircan “Hafta da bir gün sizlerle biraraya geliyor ve sorunlarınızı dinleyip, birlikte çözüm yolları aramaktayız.Bizlerde sizlerin isteklerine daha hızlı yanıt ve çözüm bulabilmek için ilgili başkan yardımcıları ve müdürlerimizle hep beraberiz, biz yerel yöneticiler olarak göremediğim bir çok şey olabilir, bu nedenle sizlerle olabildiğine fazla bir araya gelme arzusu içindeyiz, Beyoğlu’nu birlikte yönetiyoruz, sorunları, istekleri, yapılan projeleride birlikte değerlendirmeliyiz. Bu gün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltıya katılan vatandaşla ise yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını, bir Belediye Başkanının projeleri vatandaşlarla paylaşmasının ve ortak karar alarak hareket etmesinin de çok güzel olduğunu dile getirirken, toplantı ve kahvaltı için Başkan Demrican’a da teşekkürlerini ilettiler.