BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

O görüntüler iğrenç olayı ortaya çıkarttı!

Kızları tuzağa düşürerek evine götüren 54 yaşındaki adamın yaptıklarına inanamayacaksınız

Abone ol

Adıyaman'da, bilgisayar öğretme bahanesiyle evine götürdüğü kızları taciz ettiği ve tehditle çektiği pornografik görüntüleri internette yaydığı iddiasıyla gözaltına alanın şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

TUZAĞA DÜŞÜRÜP EVE GÖTÜRDÜ

Adıyaman’da polise başvuran 18 yaşındaki M.D. isimli genç kız, kendisini bilgisayar öğretmek için evine davet eden 54 yaşındaki Ö.Y. tarafından taciz edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, savcılık kararı ile Ö.Y.’nin evinde ve bilgisayarında arama yaptı. Şüphelinin bilgisayarında arama yapan polisler, yaşları 15 ile 18 arasında değişen 3 kıza ait cinsel içerikli görüntülere ulaştı.

Polisler, bilgisayar öğretme bahanesiyle tuzağa düşürerek evine götürdüğü genç kızlara tacizde bulunan ve şikayet etmeleri halinde görüntüleri internette yaymakla tehdit eden Ö.Y.’yi gözaltına aldı. Ö.Y.’ye ait sosyal paylaşım sitesinde de taciz ettiği iddia edilen kızlara ait görüntülerin paylaşıldığı tespit edildi.

Gözaltına alınmasının ardından götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheli, işlemlerinin yapılmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYIPLARA KARIŞAN BABA YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]CANİ BABA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde anne ve 3 çocuğunun öldürülmesi olayının ardından şüpheleri üzerinde toplayan ve kayıplara karışan baba Ramazan Geniş yakalandı.

Kuruçeşme Polis Karakolu yakınlarında yakalandığı öğrenilen Ramazan Geniş, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Geniş'in ilk ifadesinde, eşini ve çocuklarını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Ailesini niçin katlettiği konusunda açıklama yapılmayan Ramazan Geniş'in sorgulaması sürüyor.