BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Korkunç katliamın sır perdesi aralandı

Türkiye Kocaeli'nde işlenen korkunç katliamı konuşuyor. İşte o vahşi cinayetlerin sır perdesi aralandı.

Abone ol

Kocaeli'nde eşi ve üç çocuğu evde ölü bulunan Ramazan G.'in yakın çevresine ve kredi çektiği bankaya borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği anlaşıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra kayıplara karışan ve ardından yakalanan babanın polisteki ifadeleri şoke etti.

Kocaeli'de bir anne ile 3 çocuğunun evinde ölü bulunmasına ilişkin aranan baba, olay yeri yakınlarında aracının içinde gözaltına  alındı.

40 GÜNLÜK BEBEĞİN AĞZINI KAPATARAK BOĞMUŞ

Gözaltına alınan Ramazan Geniş'in polisteki ifadesinde, bankaya 15 bin lira borcu bulunduğu, bu nedenle geçen pazartesi günü sabah saatlerinde eşi Aysel Geniş ile tartıştığını söylediği belirtildi. Tartışırken cinnet getirdiğini ifade eden Ramazan Geniş, eşinin boğazını sıkarak öldürdüğünü, ardından çocukları Görkem ve Gökdeniz'i fark ettiğini, onları da boğmaya çalıştığını, ancak başarılı olamadığını anlattı. Geniş, bunun üzerine evde bulunan maket bıçağı ile boğazlarını kestiğini ve delici bir aletle öldürdüğünü, bu esnada 40 günlük Aysima'nın uyandığını, onun da ağzını eliyle kapatarak nefessiz bırakarak öldürdüğünü dile getirdiği kaydedildi.

FARE ZEHİRİ İÇMİŞ ALA BAŞARILI OLAMAYINCA KAÇMIŞ

Geniş'in olayından ardından, evde bulduğu fare zehrini iki kez içerek ölmeye çalıştığını, ancak başarılı olamayınca korkarak kaçtığını dile getirdiği öğrenildi. İlk geceyi ormanda geçirdiğini anlatan Geniş, ikinci geceyi bir parkta sabahladığını, ardından Hereke beldesine kadar yürüdüğünü, sonrasında Karamürsel ilçesine geçtiğini, oradan da İzmit ilçesindeki arabasını almak için yürüyerek yola çıktığını, ancak geldiğinde arabasının çalışmadığını, kendisini fark eden polislere yakalandığını söylediği belirtildi.

Polise verdiği ilk ifadelerde baba Geniş'in, vicdan azabı çektiğini ve çok pişman olduğunu söylediği ifade edildi. Geniş, emniyetteki işlemlerinin ardından öğleden sonra adliyeye sevk edilecek.

İzmit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri, Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki dairede anne Aysel G'nin (25) boğularak, 6 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem G'nin bıçakla öldürülmesi ve 1 aylık Aysima bebeğin de henüz belirlenemeyen bir nedenle ölü bulunmasına ilişkin çalışma başlattı.

vahşet.20130116095606.jpg

Bayram G., ile Aysel G.'nin düğün fotoğrafı anılarda kaldı.

OLAY YERİ YAKININDA ARACININ İÇİNDE GÖZALTINA ALINDI

Yapılan geniş çaplı soruşturma kapsamında olayla ilgili şüpheli olarak aranan ve yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan baba Ramazan G, olay yeri yakınlarında aracının içinde gözaltına alındı.

1 HAFTA ORMANDA SAKLANMIŞ

İzmit Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Ramazan G'nin, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli Ramazan G'nin yaklaşık bir haftadır İzmit'teki ormanlık bir alanda saklandığı bildirildi.

Korkunç cinayet bugün gazetelerin 1. sayfasına taşındı. Sabah'ın manşetten "borç katliamı" başlığıyla verdiği haberde Ramazan G.'nin borz yüzünden cinayeti işlediği yazılıyor.

TOPLADIĞI BORÇLARI ÖDEYEMEDİ

Yine haberde "Plastik doğrama ustası olan Ramazan G.'nin, kendi işini kurmak için hem banka kredisi çektiği hem de yakın çevresinden para toplayarak toplamda 50 bin Tl borçlanarak işyeri açtığı ancak işleri kötü gidince paraları ödeyemediği ortaya çıktı. Bunalıma giren babanın, çocuklarını ve eşini öldürdüğü tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

ÜŞÜMESİN DİYE ÖRTMÜŞ

Haberde katliamla ilgili dramatik bir ayrıntı dikkat çekici. Anne ve çocuklarının cesetlerini görünce şoka giren komşu Bayram Varol'un sözleri haberde böyle aktarılıyor: "Eve girdiğimde üzerlerinde battaniye vardı. Sanki üşümesinler diye üstlerini örtmüş. İnsan nasıl kıyar bu yavrulara? Aysira henüz 40 günlük" diyerek isyan etti. Aysel Geniş'in babası Salih Akyol ise "Her hafta sonu kızım ve torunlarım yanımıza gelirdi. Bir problemleri yoktu. Damadımın borcu var mıydı bilmiyoruz. Ciğerimiz yandı."

GÖKDENİZ OKULA GELMEYİNCE VAHŞET ORTAYA ÇIKMIŞTI

Olay, Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki bir binanın birinci katında meydana geldi. 6 yaşındaki Gökdeniz Geniş, okula gitmeyince öğretmeni ailenin yakınlarını aradı. Dairenin kapısının açık olduğunu gören ev sahibi Bayram Varol da içeri girdi. Evde anne ile 3 çocuğunun cesediyle karşılaşan Varol, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne Aysel Geniş'in (25) boğularak, 6 yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem Geniş'in bıçakla öldürüldüğünü belirledi. Ölü bulunan 1 aylık Aysima bebeğin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı, açlıktan öldüğü anlaşıldı.