BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  MAGAZİN

O gece için kendini böyle savundu

Altın Kelebek Ödül Gecesi'nin en çok konuşulan ismi Tuğba Ekinci o gecenin ardından kendini böyle savundu İŞte onun açıklamaları

Abone ol

Altın Kelebek Ödül Gecesi'nin en çok konuşulan ismi Tuğba Ekinci oldu. Sahneye fırlayıp Tarkan'a "Hülya Avşar adına soruyorum, neden okul yaptırmıyorsun?" diyen şarkıcı, "Tarafsızım, Hülya da alınmasın, Tarkan da" sözüyle yaptığının normal olduğunu savundu

Tarkan, 'En İyi Şarkıcı' ve 'Sevdanın Son Vuruşu' adlı şarkıyla 'Yılın En İyi Şarkısı Ödülü'nü almak için sahneye çıktığında, Ekinci de kendini ortaya atıverdi.

Şarkıcı Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman'ın şaşkın bakışları arasında "Hülya Avşar adına soru soracağım. Neden okul yaptırmadın? Bence hiç gerek yok yaptırmana ama..." deyince Tarkan, "Benim ne yaptırdığımı herkes biliyor. Böbürlenen küçülür" yanıtını verdi.

Megastar, "Bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı" diyerek tepki gösterdi ve sahneden ayrıldı. Ekinci ise Tarkan'ın arkasından "En çok düet yapmak istediğim sanatçısın" diyerek şovunu sürdürdü.

 Ekinci kendini şöyle savundu: "Ne var ki bunda? Tarkan hepimiz gibi bir insan, ona soru sormak normal bir şey değil mi? Avrupa'da öpüşenler, birbirini elleyenler var, biz de böyle bir şey yaşanınca herkes eleştirmeye başlıyor."