BIST 10.264
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.387,79
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Almeida şaşkınlığı

Bobo'yla yolları ayıran Beşiktaş Yönetimi Portekizli golcünün ayrılma planları yaptığını öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

Abone ol

Beşiktaş'la 2 sene daha sözleşmesi olan Almeida'nın eşinin "Türkiye'den ayrılalım" baskısı yönetimi sezon öncesi köşeye sıkıştırdı.

Takvim gazetesinin haberine göre, sezon sonunda Siyah- Beyazlı yönetimin önce satmayı planladığı ardından takımda kalmasına karar verdiği Portekizli futbolcunun tutarsız açıklamaları yönetimi düşündürüyor.

EŞİ BASKI YAPIYOR
Almeida'nın takımda kalacağını düşünerek Bobo'yla yolları ayıran Beşiktaş Yönetimi Portekizli golcünün ayrılma planları yaptığını öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Eşinin çocuklarının Portekiz'de okula başlayacak olması nedeniyle sürekli olarak, "Türkiye'den ayrıl" diye baskı yaptığı Almeida bir kez daha aynı durumla karşı karşıya kaldı.

ADALI TELEFONLA ARADI
Bir süre önce Beşiktaş'ta kalmak için eşini ikna eden Portekiz'li futbolcu eşinin ısrarlı diretmesi karşısında sürekli gitgel yaşamaya başladı. Almeida'nın durumundaki bu belirsizlik nedeniyle yönetim köşeye sıkıştı. Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı'nın Almeida'yı telefonla arayarak, "Planlarımızı sana göre yaptık. Takımdan ayrılacaksan bir an önce karar ver" dediği öğrenildi.