BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.446,86
HABER /  GÜNCEL

O çocuklar artık silah çekiyor (video)

Gelin arabalarının önünü kesen çocuklar sürekli gündeme geliyordu ve sonunda olanlar oldu O çocuklar artık silah çekiyor

Abone ol

Gelin arabalarının yolunu kesip üzerine çıkıyor hatta silah çekip bahşiş vermelerini istiyorlar. Mahalleli şikayetçi ancak henüz durumla ilgilenen yok.

Düğünlerde gelin arabalarının önünü kesen ve ölümle burun buruna gelen çocuklar sürekli gündeme geliyor. Samsun'da yaşanan olay ise 'olacağı buydu' dedirtecek cinsten. Sanmsun Gazi Caddesi'nde, küçük çocuklar her zamanki gibi, 'gelenek' olarak bilinen bahşiş alabilmek için ölümüne de olsa gelin arabalarının önünü kesiyor.

Ancak kameralara takılan bu görüntü, diğerlerinden çok farklı. Çünkü bu çocuklar, bahşiş vermeyen gelin-damada, gerçeğinden ayırt edilmeyen oyuncak tabancasını çekerek tehdit ediyor. Görenlerin yüreğini ağzına getiren çocuklar, kendilerine engel olmak isteyenlere de tehditler savuruyor. 

Çocuklardan biri, bu anı görüntüleyen gazetecilere 'Çekme lan' diye tepki gösterirken, bir diğeri ise "Öyle de öleceğiz böyle de öleceğiz abi" yorumunu yapması dikkat çekiyor.