BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56
HABER /  MAGAZİN

Nurseli İdiz kaç yaşında ilk eşi ve çocukları kimdir?

Oynadığı film ve dizilerin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen isimlerden biri olan Nurseli İdiz kaç yaşında, aslen nereli ve Nurseli İdiz kaç kere evlendi, ilk eşi kim? Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev alan Nurseli İdiz 58 yaşında ve 1983 yılında Cem İdiz ile evlendi. Cana Elif adında bir kızı var.

Abone ol

Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli sözleri merak konusu oldu. Oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra yaptığı dobra açıklamalar ile de sık sık gündeme gelen Nurseli İdiz aslen İstanbul Pendikli ve 58 yaşında. Birçok dizi ve filmde rol alan Nurseli İdiz ise bir kez 1983 yılında Cem İdiz ile evlilik yaptı. Bu evlilikten Canan Elif İdiz adında bir kızı oldu. İşte Nurseli İdiz hakkında merak edilenler...

NURSELİ İDİZ KİMDİR: Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul'un Pendik ilçesinde dünyaya geldi. Babası ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve Deniz Çamlıbel'in kızıdır. Liseyi Fen bölümünde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu.

1981 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı."Küçük Adam Ne Oldu Sana?" oyunu ı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev aldı. 1981'de, TRT'de "Şarkılar Neyi Söyler" adlı programı ve "Prizma" adlı programı sundu, "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisiyle adını ekranda duyurdu. "Kız Kulesi Aşıkları", "Böcek" adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirdi.

Nurseli İdiz 58 yaşında ve 1983 yılında Cem İdiz ile evlendi. Cana Elif adında bir kızı var.

1991 yılında televizyonda "Saklambaç" adlı bir programın sunuculuğunu üstlendi. 1983 yılında müzisyen Cem İdiz ile hayatını birleştirdi. 1985 senesinde Canan Elif İdiz adını verdiği bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Nurseli İdiz 58 yaşında ve 1983 yılında Cem İdiz ile evlendi. Cana Elif adında bir kızı var.

Nurseli İdiz, Faruk Bayhan'ın yapımcılığında 2015 yılında Show Tv'de yayınlanan "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece ve Pamir Pekin paylaştı.