BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş'ın iddiasına tepki

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, 2014 seçimlerinde hile yapıldığını iddia eden rakibi Mansur Yavaş'ı algı oluşturmakla eleştirerek, “İnce yiğit çıktı, “Adam kazandı” dedi geçti. Keşke bunlar da böyle olsa” dedi.

Abone ol

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçime dair değerlendirmelerde bulundu. Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet'e konuşan Özhaseki, CHP'li rakibi Mansur Yavaş ile yaşadığı tartışmaları yorumladı.

2014 seçimlerinde şaibe olduğunu dile getiren Mansur Yavaş'ın iddialarını hatırlatan Acet'e, Özhaseki yemin ederek yanıt verdi:

"Herkesin elinde kamera var açığa çıkan oyların hangi partiye gittiği görülüyor"

"Emin olun 25 yıldır seçimlere giriyorum, 5 kere belediye başkanı seçildim. Yeminle söylüyorum nasıl oy çalınır bilmiyorum. Şundan dolayı. Her partinin müşahidi var, devletin görevlileri var. Bunlar imza atıyor. En ufak bir hata işine mal olur memurun. Herkesin elinde kamera var açığa çıkan oyların hangi partiye gittiği görülüyor. O seçimlerde de hiçbir şekilde şaibeli bir durum yok."

Hile yapıldığına dair somut bilgi koyamadılar

Mansur Yavaş taraftarlarının hile yapıldığına dair ortaya somut bir bilgi koyamadığına dikkat çeken yazar, Yavaş'ı mağduriyet üzerinden algı oluşturmakla eleştirdi. 

İnce yiğit çıktı, 'Adam kazandı' dedi geçti

Mehmet Acet, Yavaş için Muharrem İnce’den örnek veren Özhaseki'nin  “İnce yiğit çıktı, “Adam kazandı” dedi geçti. Keşke bunlar da böyle olsa” sözlerini aktardı.

Mehmet Acet'in yazısının tamamı

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çok konuşulan ORC anketi İstanbul İzmir Eskişehir Antalya Adana sonuçları
Foto Galeri Çok konuşulan ORC anketi İstanbul İzmir Eskişehir Antalya Adana sonuçları Galeriye Gözat