BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Nuray Hafiftaş 53 yaşında kanserden öldü! Kötü haber geldi

Nuray Hafiftaş'tan gelen son dakika haber herkesi üzdü. 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş bugün hastaneye kaldırılmıştı, saat 12.56'da ünlü sanatçının ölüm haberi geldi. Nuray Hafiftaş kanser tedavisi görüyordu ve parası yetmeyince Erdoğan devreye girmişti. Peki kimdir Nuray Hafiftaş evlendi mi eşi ve çocukları var mı?

Abone ol

Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş kanser hastalığı ile mücadele ediyor. Bugün yeniden hastaneye kaldırılan Nuray Hafiftaş 53 yaşında hayata veda etti. Nuray Hafiftaş'ın doktoru ölümünü "Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik saat 12.56’da son nefesini verdi." sözleriyle duyurdu.

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş 2 Şubat'ta taburcu edilmiş ancak dün gece yoğun bakıma kaldırılmıştı. Nuray Hafiftaş'ın doktoru ilk açıklamasında her an herşey olabilir diyerek durumunun ağır olduğunu söylemişti.

DOKTORUN AÇIKLAMASI : Nuray Hafiftaş'ın ölüm haberi doktorun bu açıklamasından 20 dakika sonra geldi. Doktoru Göksel Bahadır ünlü sanatçının vefat haberini de şu sözlerle duyurdu: "Maalesef kendisini kaybettik. Yapılan tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Genel durumumu bozuldu, tansiyonu düştü. Tansiyonu toparlamaya çalıştık ama verilen tüm tedavilere rağmen tansiyonu yükselmedi. Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik saat 12.56’da son nefesini verdi."

NURAY HAFİFTAŞ'IN CENAZESİ 15 ŞUBAT'TA :  Nuray Hafiftaş, yarın 15 şubat perşembe günü cenazesi kaldırılacak.Alınan bilgiye göre, Nuray Hafiftaş için yarın ikindi vakti Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Sanatçının cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

NURAY HAFİFTAŞ'IN SON PAYLAŞIMI : Nuray Hafiftaş'ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı bu oldu. Instagram sayfasının başına Allah Büyük yazan Nuray Hafiftaş, hastaneden 2 Şubat tarihinde taburcu olmuştu.

53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın durumunun kötü olduğunu Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay bu sabah 'doktorlar her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş' sözleriyle duyurmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ: HAYATIM BİR ANDA TEPE TAKLAK OLDU;

Nuray Hafiftaş kanser olduğunu öğrendikten sonra yaptığı açıklamada şunları söylemişti; -Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum.

KANSER TEDAVİSİNE PARASI YETMEYİNCE...

Nuray Hafiftaş Bağ-Kur emeklisiydi ve tedavi giderlerinin bir kısmını Bağ-Kur karşılıyor. Ama özel hastanede olduğu için diğer giderlere parası yetmiyordu. Hastalığının ilk kısmındaki giderleri Abdülkadir Aksu karşılamıştı. Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Kalın vasıtasıyla devreye girip tedaviyi üstlenmişti.

Nuray Hafiftaş kimdir? Eşi ve çocukları var mı nereli kaç yaşında?

Nuray Hafiftaş'ın hiç bilinmeyen kardeşi kimdir?

Nuray Hafiftaş'ın eşi çıktı! Dayakçı kocası kimdir işte gizli evliliği