BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

NTV'yi utandıracak kovulma sebebi

NTV'nin başarılı spikeri Rüştü Erata öyle bir sebeple kovulmuş ki NTV yönetimi utanacak! İşte Erata'nın açıkladığı o sebep;

Abone ol

Ünlü spiker Rüştü Erata NTV yönetimi için "utanacaklar" dediği kovulma olayını açıkladı.

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ünlü spiker Rüştü Erata, cemaatin kanalı olarak bilinen STV’de “15 Saniye” adlı bir yarışmayı sunmaya başladı. Haber spikerliğinden sonra yeni bir mecrada yola çıkan Erata, ilk kez NTV’den neden kovulduğunu açıkladı. Meğer işin içinde NTV'nin ekran yüzü Oğuz Haksever varmış.

İşte Rüştü Erata'nın ağzından o kovulma vakası;

UTANACAKLARI GEREKÇE

İşte Rüştü Erata’nın ağzından NTV’den kovulmasını sağlayan olay:

“(…) NTV’den 2002’de utanacakları gerekçeyle attılar beni. Pazar günü saat 14’te nöbeti devralmaya gelmiştim. 15, 16, 17, 18 ve 19 haberlerini 15 dakika sunduktan sonra ana habere geçeceğim. Sonra geceden sabaha kadar kalacak spikere devredeceğim.

HAKSEVER, HAKLAMIŞ

Oğuz Haksever, ‘Sana bir sürprizim var.’ dedi. Gece haberine gelecek arkadaş hastalanmış, nöbet yapmamı istiyordu. ‘16 tane bülten mi sunmamı istiyorsun, aklını mı kaçırdın?’ dedim.

Yaptığı saçmalığı anladı ama ters ters konuşmaya devam etti. ‘Seni dinlemek zorunda değilim’ diyerek gitti ve birini buldu.

YA ÖZÜR DİLERSİN YA...

İki gün sonra Cem Aydın çağırdı ‘Özür dile’ dedi. Cem Aydın rica etti diye gittim. Haksever’e, yaptığının ne arkadaşlığa ne de yöneticiliğe sığmadığını ve özür dilemeyeceğimi söyledim. Üç gün sonra işten çıkardılar.”