BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  SPOR

Nonda, Ardaya hayran kaldı

Sessiz derbideki performansı Arda'ya hayran bıraktı. Övdü övdü bitiremedi.

Abone ol

G.SARAY’IN Kongolu yeni gol silahı Shabani Nonda, ilk 11’de forma giyip etkili oynadığı Beşiktaş maçı sonrası soruları yanıtladı. F.Bahçe ile 7, Beşiktaş’la 5 puan farkın kendilerine avantaj sağladığını ama durumun uzun maratonda daha çok değişebileceğini belirten Nonda “Eksiklerimize rağmen kazanıp yola güvenle devam etmek güzel. Takımın kazanma isteği bu galibiyetlerle daha da artıyor. Bize moral veriyor” diye konuştu. Performansının her geçen gün artacağını belirten Nonda şunları söyledi:

‘7’DE 6 BÜYÜK BAŞARI’

“ZOR bir maça çıktık. Takipçimiz ile oynuyorduk. Kazanıp rahatlamak, ileriki günler için avantaj yakalamak istiyorduk. Bunu gerçekten sert ve fizik mücadelenin üst seviyede olduğu bir mücadeleyle başardık. Seyircisiz ve eksik oyuncularla oynarken 7 maçın 6’sını kazanıp heç yenilmemek yeniden yapılanan bir takım için kolay değil. Ama takım olarak kazanma isteğimizi ortaya koyarak hedefleri tek tek düşünerek hareket ediyoruz. Çok yetenekli ve arzulu arkadaşlarım var. Ve bunu her maçta gösteriyorlar. Takım içerisindeki arkadaşlık ve yardımlaşmanın da başarımızda etkisi büyük.

‘BÖYLE LİDER YOK’

LINCOLN ile oynamak bir futbolcu, daha doğrusu bir forvet için rahatlatıcı. Ama Beşiktaş karşısındo o yoktu ve yerine Arda oynadı. Benim açımdan inanılmaz bir performans sergilediğini söylemek doğru olur. Çünkü bugüne kadar onun yaşında oyuna bu kadar kişilik koyan, takımına liderlik yapan bir oyuncu görmedim. Kendisini tebrik ediyorum. Açıkçası oynadığı futbol onun yaşı da göz önüne alınırsa benim için sürpriz oldu. Çünkü genç oyuncuların oyuna bu kadar kişilik katması futbolda olağan değildir. Sakatlıktan da yeni çıkmıştı. Takımda bu tip genç oyuncuların olması G.Saray’ın geleceği için büyük avantaj.

(Vatan)