BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Nobre için sürpriz oldu

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mert Nobre derbi maça kaptan olarak çıkmasına çok şaşırdı.

Abone ol

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mert Nobre, Fenerbahçe derbisinde sahaya kaptan olarak çıkmasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Nobre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sahaya kaptan olarak çıkacağını cumartesi günü öğrendiğini belirterek, ''Yaptıkları bu jestten dolayı teşekkür ediyorum'' dedi. Fenerbahçe maçına da değinen Nobre, ''Fenerbahçe maçı derbi olduğu için her zaman zordur. Beraberlik ne onlar için ne de bizim için iyi oldu. Sonuç bizim galibiyetimiz de olabilirdi'' diye konuştu.

GOL ATAMAMASI
Nobre, bu sezon az gol atmasıyla ilgili bir soruya, ''Cezalı duruma düştüm, sakatlıklarım oldu. Bunlar da beni engelledi'' diye yanıt verdi. Takımda yerleştirmeye çalıştıkları bazı şeylerin bulunduğunu anlatan Nobre, ''Belli bir düzeye çıktık. Bunun aşağısına inmememiz gerekiyor. Herkes görüyor ki ben gol atmak için elimden geleni yapıyorum. Hiçbir zaman yılmıyorum. İkisinin de bir arada olmasını isterdim ama maalesef olmadı. Ama bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

''ALEX BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ''
Fenerbahçeli Alex'in takımın kadrosuna müdahale ettiği yönünde spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine Nobre, ''Ben Alex'i çok iyi tanırım. Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Zico'yu da tanıyorum, onun da böyle bir şeyi kabul edeceğini sanmıyorum'' diye konuştu.