BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nöbet tutan askere 'ot' satmaya çalıştılar

Alaşehir'de nöbet tutan askerlere "Asker abi ot var içer misin"diyerek Hint keneviri satmaya kalkan O.K (19) ve T.Y (20) suçüstü yakalandılar.

Abone ol

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Jandarma karakolunda nöbet tutan askerlere "Asker abi ot var içer misin"diyerek kurutulmuş Hint keneviri satmaya kalkan O.K (19) ve T.Y (20) polis tarafından suçüstü yakalandılar.

Polisteki sorgularından sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay dün akşam saat 21.00 sularında Hacıbey Mahallesinde bulunan Alaşehir Jandarma Karakolu bahçe kapısında nöbet tutan askerler Z.K ve S.K'nın yanına yaklaşan O.K ve T.Y askerlere "Asker abi ot içer misiniz, ot var "diyerek ot satmaya kalktılar. Uyanık askerler Z.K ot satıcılarını oyalarken, diğer asker S.D durumu nöbetçi subaya bildirdi. Nöbetçi subay olay yerinin polis bölgesi olması nedeniyle, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri esrar satıcılarını nöbetçi
askerle pazarlık yaparken kıskıvrak yakaladılar. Esrar satıcılarının üzerinde yapılan aramada O.K'nın cebinden 12 gram esrar çıktı. Polis karakoluna getirilen O.K ve T.Y polisler tarafından sorgulandıktan sonra bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece O.K tutuklanırken, T.Y tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.