BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan reklam yıldızı oldu

Katıldığı yarışma programı sonrası gündemden düşmeyen ve hangi reklamda oynayacağı merakla beklenen Nihat Doğan'in oynayacağı reklam çekimleri yapıldı

Abone ol

Mondi, reklam filmi için ünlü türkücü Nihat Doğan'la anlaştı. Katıldığı yarışma programı sonrası gündemden düşmeyen ve hangi reklamda oynayacağı merakla beklenen Nihat Doğan'in oynayacağı Mondi reklamı, Memet İkbal yönetiminde 22 Ağustos 2011 tarihinde Zekeriyaköy'de çekildi.

Uluslararası markalara sahip Boydak Mobilya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, gerek ürünleri ve trend yaklaşımları gerekse hayata geçirdiği reklam fikirleriyle evrenselliği yerellikle bağdaştıran Mondi, son reklam filmiyle Nihat Doğan'ın popülerliği ve tarzını harmanlayarak farklı bir çalışmaya imza attı. 

Çekimlerde; Mondi markasıyla çok fazla ortak noktası olduğunu dile getiren Nihat Doğan markayla yakaladıkları sinerji için "Ben tarz olarak halka dokunan, halkın sorunlarını dinleyen ve bunu kendi derdi bilen, sorunlarını kendi sıkıntısı adleden bir kişi olmaya çalıştım. Malum Mondi reklamı da, halka dokunan çok şık bir reklam filmi oldu" dedi. Doğan ayrıca Mondi markasının reklam filminde oynamak istemesinin nedenini de: "Mondi, yerli malımız. Yerli malı, yurdun malı derler. Mondi, üreten ve dünyanın beş kıtasına neredeyse örümcek ağı gibi şubeleri ve mağazalarıyla yayılan, en önemlisi de bizden olan bir marka. Dolayısıyla kendime çok yakın buldum ve kendimle özdeşleştirdim" diye ifade etti. 

Filmin ilk görüntülerinde, üstü açık 74 model Olds Mobile marka arabayla görünen Nihat Doğan reklam filmindeki partneri ile, yolda otostop çekiyor. Çeyiz taşıyan Mondi kamyonunun durmasıyla ikiliyi yolda kalmaktan kurtuluyor. Kamyona binen Nihat Doğan, kamyon şoförüne "Mesele yolda kalmak değil, asıl yolunu kaybetmekten kork" diyerek, gerçek hayatta da alışık olduğumuz Nihat Doğan özlü sözleriyle, keyifli görüntülere sahne oluyor. Filmin devamında düğün evine giden Mondi kamyonuyla aynı güzergahta seyahat edecek olan Nihat Doğan, kendi rolüyle ilgili:

"Yolda giderken, üreten, tarlada çalışan insanlar, koyunlarını otlatan çocuklar görüyoruz. Tabii reklam filminde de Nihat Doğan'lığımız tutuyor ve diyorum ki; "İyi bak bu insanlara. Onlar çalışmasa, ekmese, biçmese, bu çocuk dağlarda koyunların peşinde koşmasa ne yaparız? Bütün mesele üretmekte. Üretemeyen ülke ayakta kalabilir mi?". "Reklam filminin senaryosundaki bu sözlerim, gerçek hayatta da beni anlatması açısından benzerlikler taşıyor" diyen Doğan; filmin son bölümündeki repliğini de büyük bir keyifle aktarıyor: "Unutma yanında olduğu zaman değerini bilmezsen, değerini anladığın zaman yanında bulamazsın. İşte benim kalbim Mondi'yi bu yüzden sevdi." Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan reklam projesinin teaserının 24 Ağustos 2011'de yayına girmesi bekleniyor.