BIST 8.802
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,27

Nihat Doğan Kimdir?

Nihat Doğan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi Kürt aşiretine bağlı? Nihat Doğan'ın eşi ve çocukları yok. Seda Sayan ile imam nikahı kıydı ancak resmen hiç evlenmedi. İşte Nihat Doğan biyografisi; Nihat Doğan, 5 mayıs 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ancak aslen Muşludur. Nihat Doğan'ın kökeni de Kürt'tür. Muş'taki Batıkan aşiretinden olan Nihat Doğan, müzik dünyasına 19 yaşında ‘Kırdın Kalbimi’ adlı albümüyle adım...

Nihat Doğan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi Kürt aşiretine bağlı? Nihat Doğan'ın eşi ve çocukları yok. Seda Sayan ile imam nikahı kıydı ancak resmen hiç evlenmedi. İşte Nihat Doğan biyografisi;

Nihat Doğan, 5 mayıs 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ancak aslen Muşludur. Nihat Doğan'ın kökeni de Kürt'tür. Muş'taki Batıkan aşiretinden olan Nihat Doğan, müzik dünyasına 19 yaşında ‘Kırdın Kalbimi’ adlı albümüyle adım atmıştır.

On bir yaşındayken babasını kaybeden Nihat Doğan'ı annesi büyüttü. Nihat Doğan bu sebeple olsa gerek annesine hayli düşkün.

Avcılar'daki bir çay bahçesinde şarkı söylerken onu dinleyen bir Alman çiftin önerisi ile bu ülkeye gitti. Bir sene Almanya'da kalan Nihat Doğan, orada star olamayacağını farkedince Türkiye'ye geri döndü.

NİHAT DOĞAN SEDA SAYAN İLİŞKİSİ : Nihat Doğan'ı meşhur eden sesi ve sanatçılığı değil Seda Sayan ile olan ilişkisi oldu. Kendisinden 12 yaş büyük olan Seda Sayan ile imam nikahı ile yaşamış ancak resmen evlenmemiştir. Nihat Doğan'ın mazisinde de bir eşi ve çocukları bulunmamaktadır.

Nihat Doğan'ın eşi olarak Seda Sayan biliniyor. Ancak Seda Sayan ve Nihat Doğan hiçbir zaman resmi olarak evlenmediler. Birlikte oldukları dönemde gelinlik ve damatlıkla magazin dergilerine poz verdikleri için herkes onları evlendiler sanıyor. Seda Sayan'ın meşhur kocaları listesinde Nihat Doğan nişanlı olarak yer alıyor. 

NİHAT DOĞAN ÖZGECAN İÇİN NE DEMİŞTİ?

Survivor adasının gedikli yarışmacılarından olan Nihat Doğan, Beyaz TV kanalında magazin programı sunuculuğu yaptı. 'Nihat Doğan özlü sözleri' ile bir kitap hazırlayan türkücü, Mersin'de tecavüz girişiminde vahşi bir şekilde öldürülen Özgecan Arslan hakkındaki sözleri ile hedef oldu. Bu sözler sebebiyle Acun Ilıcalı onu Survivor kadrosundan çıkardı. Özgecan’ın öldürülmesinin ardından Nihat Doğan Twitter’dan şu mesajı atmıştı: "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın”.