BIST 10.370
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.407,43
HABER /  MEDYA

Nihal Candan Survivor gönüllüler takımını Semih'e sattı mı?

Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları merakla beklenirken adadaki yüzleşme kavgayla bitti. Nihal Candan ile gönüllüler takımı arasında gece yarısı bakın neler oldu?

Abone ol

Survivor 2016 gönüllüler adasında Nihal Candan krizini çözmek için Serkay, İbrahim ve Damla başta olmak üzere 7 yarışmacı gece yarısı biraraya geldi. Survivor SMS sıralaması sonuçları beklenirken yapılan bu toplantı pek de iyi geçmedi.

Nihal Candan kendi adının eleme için verilmesini ihanet olarak yorumladı. İbrahim Giydirir ise Nihal Candan'ın Semih Öztürk'ün söylediklerini dile getirmesine çok kızdı.

İBRAHİM GİYDİRİR : SEN BİZİ SATMIŞSIN

İbrahim 'Sen bizi satmışsın sana ne çözümü bulayım ki... Efecan satmadı mı? bizi konseyde satmadın mı? Biz bugüne kadar senin arkanda durduk ona üzüldük. Her kaybettiğinde bile destek verdim. Benim zoruma gidiyor" dedi.

Nihal Candan bu sözlere itiraz etti. Nihal 'Serkay bana böyle nefretle bakacaksa gideyim. Düşündüğümü söylediğim için mi suçluyum. Ben konseyde sadece kendi düşündüğümü söyledim. Çok kırgın ve kızgındım. İbo ve Serkay'a ters bir laf söylememek için kendimi tuttum. Biraz kendinizi benim yerime koyun' diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

İşte Survivor gönüllüler adasında gece yarısı gerçekleşen Nihal Candan toplantısında olanlar;