BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Nihal Candan kimdir Survivor'da kendini zorla eletecek!

Nihal Candan Survivor'ın en olaylı kızı. Özellikle bu hafta İbrahim tarafından elenmesi için adı söylenince ada karıştı. Takım arkadaşları tarafından ihanetle suçlanan Nihal, bu hafta Survivor'dan gitmezse gitmek için her yolu deneyecek.

Abone ol

Nihal Candan kimdir Survivor'ı yıktı geçti. Survivor'da bir anda dengeleri değiştiren yarışmacı Nihal Candan bu akşam elenecek mi, SMS oylama sonucu nasıl olacak sorularının cevabına çok az kaldı. İbrahim Giydirir tarafından adı söylenen Nihal Candan bir anda adanın gündemine oturdu. Takım arkadaşlarına cephe alan Nihal önce İbrahim ile sonra da iyi anlaştığı arkadaşı Damla Can ile birbirine girdi. Peki Nihal Candan bu akşam elenecek mi, Acun SMS oylama sonuçları nasıl olacak?

NİHAL CANDAN SURVİVOR SMS OYLAMA SONUCU

Nihal Candan kendi adının eleme için verilmesini ihanet olarak yorumladı. İbrahim Giydirir ise Nihal Candan'ın Semih Öztürk'ün söylediklerini dile getirmesine çok kızdı.

İBRAHİM GİYDİRİR : SEN BİZİ SATMIŞSIN

İbrahim 'Sen bizi satmışsın sana ne çözümü bulayım ki... Efecan satmadı mı? bizi konseyde satmadın mı? Biz bugüne kadar senin arkanda durduk ona üzüldük. Her kaybettiğinde bile destek verdim. Benim zoruma gidiyor" dedi.

Nihal Candan bu sözlere itiraz etti. Nihal 'Serkay bana böyle nefretle bakacaksa gideyim. Düşündüğümü söylediğim için mi suçluyum. Ben konseyde sadece kendi düşündüğümü söyledim. Çok kırgın ve kızgındım. İbo ve Serkay'a ters bir laf söylememek için kendimi tuttum. Biraz kendinizi benim yerime koyun' diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

İşte Survivor gönüllüler adasında gece yarısı gerçekleşen Nihal Candan toplantısında olanlar;