BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Niğde'de camilere temizlik hizmeti

Niğde Belediyesi, Ramazan ayı yaklaşırken şehir merkezinde bulunan camilere yönelik, temizlik çalışması başlattı.

Abone ol

Camilerin pencere, ayakkabılık, abdesthaneler, şadırvan ve halılarının temizlenmesi için genel temizlik ve bakım çalışması yapılırken, Ramazan temizliğinin şehir merkezinde bulunan 58 caminin tamamında yapıldığı açıklandı.

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Cami temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Merkezde mescit ve cami olarak 58 ibadethanemiz var. Bunların hem Ramazan ayının yaklaşması münasebetiyle, hem de üç ayların girmiş olması münasebetiyle Niğde Belediyesi olarak temizliklerini sağlıyoruz. Camilerimizi inşallah Ramazan ayına hazır hale getireceğiz. Bu çalışmayı Belediye olarak geçen yılda yapmıştık, bu yılda yapıyoruz. Bu çalışmamızı sık sıkta tekrarlamayı planlıyoruz. İbadethanelerimize Niğde Belediyesi olarak bakmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye olarak Ramazan ayı hazırlıklarının devam ettiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Ramazan Etkinlikleri bu sene daha profesyonelce içi daha doldurulmuş olacak. Gerçekten halkımızın beğenisini kazanacağını düşündüğümüz programlar 25 gün süreyle teravihten sonra sunulacaktır. Bununla ilgili ciddi hazırlıklarımız şu anda devam ediyor” şeklinde konuştu.