BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.396,36
HABER /  GÜNCEL

New York Post, Uluç'u utandırdı

Hıncal Uluç, New York Post Gazetesi'ni kutladı. Uluç, Kuşadası'nda bulanan muhteşem bir "Aquapark"ın olduğunu bu gazeteden öğrendi. Uluç, Türk basınına da sitem etti.

Abone ol New York Post'un Türkiye'deki güzide bir Aquaparkı okurlarına duyurması ve Hıncal Uluç'un da böyle bir yer olduğunu bu gazeteden öğrenmesi Uluç'u utandırdı. Uluç sadece tuttu...

Yazı: Hıncal Uluç
Kaynak:


NEW YORK Post (ki dünyanın önde gelen gazetelerindendir) seyahat editörü Jason Cochran diyor ki.. "Dünyada kendisini Su Parkı olarak tanıtan 1600'den fazla yer var. Bunların çoğu, birkaç saniye süren bir ıslak kayma rampası dışında bir şey sunmazlar.. Oysa bugün Su Parkı dediğimiz düşünce fevkalade değişti ve çağ atladı. İşte size dünyanın en güzel 10 Su Parkı"
Bu 1600 içindeki En İyi 10'dan biri Kuşadası Adaland'deki Aquapark!..
Ve Aquapark, Avrupa'dan seçilen tek yer..
Cochran "Avrupa'nın en büyüğü.. Paraşütleri ve kapalı tüpleri, nehir raftingi başta aklınıza ne gelirse var.. Park, antik Roma'nın hüküm sürdüğü dağın eteklerine yaslandığı için harika bir tarih manzarası da var. Türk insanı da harika.. Yağmur Altında Dansı kaçırmayın. Müzik yükselirken dans pistine fışkıran fıskiyeler altında dans muhteşem" diyor.
New York Post, haberinde Aquapark'ın da bol bol resimlerini kullanmış..
Ben üstelik gezmeye, görmeye ve yazmaya meraklı gazeteci Hıncal, Kuşadasında böyle bir Aquapark olduğunu dahi, Atlantik'in ötesinden, yani dünyanın öbür ucundan bir gazetecinin yazısı ile öğreniyorum.
Bu ayıp bana da yeter, Bab-ı Ali'ye de..