BIST 10.071
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.409,07
HABER /  MAGAZİN

Nette tanıştığı kızla evlendi

Bursalı Bülent Dursun ile Perulu Glodsender Veabel'in internette başlayan dostluğu evlilikle sonuçlandı.

Abone ol

30 yaşındaki Bülent Dursun'un 4 yıl önce internette chat yaparken tanıştığı Glodsender Veabel, 2 yıl önce Bursa'ya geldi. Güney Amerika'daki Peru'dan arkadaşıyla yüz yüze görüşmek için Türkiye'ye gelen Veabel, sanal arkadaşının yaşadığı Bursa'ya hayran kaldı. Bursa'daki bu misafirlikten sonra Kestel'de bir mağazada müşteri temsilcisi olarak çalışan Bülent Dursun, internet ortamında arkadaşlığını sürdürdü.

Aradan geçen 2 yıl sonunda 1.5 ay önce tekrar Bursa'ya gelen 30 yaşındaki Goldsender Veabel, Bülent ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Düğün hazırlıklarını birlikte tamamlayan iki genç, dün gece hayatlarını birleştirdi.
Bülent Dursun ile Türk usullerine göre yapılan düğünle dünya evine giren Goldsender Veabel, büyük bir sürpriz yaşadı. Peru'dan telefon bağlantısıyla düğün salonunu arayan Veabel ailesi, kızlarının bu mutlu anına, yine binlerce kilometre uzaktan telefon vasıtasıyla ortak oldular. Damadın ailesine selamlarını ileten ve bu düğünden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Perulu aile, kızlarının gönlünü aldı.

Bülent Dursun ile birlikte Türk kızları gibi dans edip, halay çeken Goldsender Veabel, en kısa zamanda Türkçe'yi öğrenerek bundan sonra eşiyle kendi dilinde konuşmaya çalışacağını belirtti. Dursun ailesi ise, eşiyle İngilizce anlaşan yeni gelinlerinden, oğullarının tercümanlığıyla anlaşmalarına rağmen mutluluk duyduklarını dile getir