BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MEDYA

Nerdesin Birader oyuncu ve konusu ne birinci bölüm fragmanı

Fox Tv'nin yeni dizisi Nerdesin Birader oyuncu kadrosu ve konusu ne? Nerdesin Birader birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi çekti. Nerdesin Birader birinci bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Nerdesin Birader 8 kasım 2017 çarşamba günü yayın hayatına başlıyor. Nerdesin Birader birinci bölüm fragmanını izleyen herkes dizinin oyuncularını ve konusunu merak ediyor. Gelin hep birlikte bakalım.

Nerdesin Birader için bekleyiş sürüyor, dizi tutkunları Nerdesin Birader dizisinin ne zaman başlayacağını, konusunu ve bunun yanında oyuncularını merak ediyor. Nerdesin Birader’in oyuncu kadrosu hakkında da gelişmeler yaşanıyor. Nerdesin Birader birinci bölüm fragmanına bakalım.

NERDESİN BİRADER’DE KİMLER OYNUYOR, İŞTE OYUNCU KADROSU

“Nerdesin Birader”de Timur Acar'a; Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Denizcan Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

NERDESİN BİRADER KONUSU

Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan'dan sınır dışı edilen Yunus, sadece bir geceliğine polis olan ikiz kardeşiyle yer değiştirmeye ikna olur; fakat hesap edemedikleri bir şey vardır: “Bu oyun zannettiklerinden çok uzun sürecektir.” Sevilen oyuncu Timur Acar'ın, iki farklı rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlandığı “Nerdesin Birader?” yarın FOX TV ekranlarında başlıyor.