BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı dün neden yayınlanmadı final mi yapıyor 8.bölüm fragmanı

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı yeni bölüm dün ekrana gelmedi. Yayınlanan son bölümüyle güçlü rakiplerle mücadele eden Kayıtdışı'nın final yapacağı iddiası güçlendi. Peki kayıtdışı yeni bölüm neden yayınlanmadı kayıtdışı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Abone ol

Başrollerini Erkan Petekkaya ile Songül Öden'in paylaştığı Kayıtdışı dün 6 Kasım tarihinde yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Reytinglerde çok iyi sonuç elde edemeyen Kayıtdışı'nın neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Kayıtdışı ile ilgili yapımcıdan açıklama geldi.

Kayıtdışı dizisinin dün akşam yayınlanmamasının nedeni ise çekimlerine bir süre ara verilmiş olması. Dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın kaza geçirerek ayağının kırılmasının ardında dizinin yayınına bir süre zorunlu olarak ara verildi. İzleyiciler ise Kayıtdışı yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. İşte detaylar…

ERKAN PETEKKAYA’NIN DURUMU NASIL?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir alışveriş merkezi çıkışı aracına binerken talihsiz bir kaza atlattı. Otomobiline binmek üzereyken ters bir hareketle ayağını burkan Petekkaya soluğu hastanede aldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun ayağının kırıldığı öğrenildi. Ayağı alçıya alınan Erkan Petekkaya’nın bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ‘Değerli oyuncumuz Erkan Petekkaya’nın yaşadığı kaza nedeniyle Kayıtdışı’nın yayınına bir süre ara vermek durumundayız.’ şeklindeydi. Kayıtdışı yeni bölümün ne zaman yayınlacağı ise henüz belli olmadı. Kayıtdışı 8. yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.