BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Necdet Ünüvar kaza geçirdi

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar kaza geçirdi

Abone ol

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar'ın geçirdiği trafik kazasında yaralandığı ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Dün akşam saatlerinde Keçiören İrfan Baştuğ Caddesi'nde Ünüvar'ın makam aracına seyir halindeyken bir özel halk otobüsü çarptı.

Kazada yaralanan Ünüvar'ın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı, Ünüvar'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polisin kazaya ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.

'DURUMU GAYET İYİ'

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, havaalanı yolunda trafik kazası geçiren TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın sağlık durumuna ilişkin, "Sağ el bileğinde kırık dışında ciddi bir durumu yok. Durumu gayet iyi" dedi.AA muhabirine açıklama yapan Kapıcıoğlu, Ünüvar'ın dün gece havaalanı yolunda trafik kazası geçirdiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Sağ el bileğinde kırık dışında ciddi bir durumu yok. Durumu gayet iyi. Halihazırda ameliyata gerek olmadan alçı ile tedavisi sürüyor. Şu an itibariyle ameliyat edilmesi düşünülmüyor. Kendisi şu anda hastanemizde. Kontrolümüz altında. Aslında hastanede uzun süre kalmasına gerek yok ama trafik kazası olduğu için belki bir iki gün misafir edeceğiz."