BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Dink cinayeti davasında karar<br/><br/>Ankara - Yargıtay 9. Ceza Dairesi...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Dink cinayeti davasında karar

Ankara - Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Hrant Dink cinayeti sanıklarının ‘suç işlemek amacıyla oluşturulan örgüt’ üyesi olduklarına karar verdi. Sanıklar Ersin Yolcu ve Yasin Hayal’in hapis cezaları ile Erhan Tuncel’İn mahkumiyet kararı onandı.



Başbakan Erdoğan ABD’de

Washington - Başbakan Erdoğan, ABD’ye geldi. Erdoğan, Washington’da resmi törenle karşılandı.



Havada grev başladı

İstanbul - THY ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşamayan Hava-İş, aldığı grev kararını uygulamaya başladı. Grev, uçuşlarda aksamaya sebep olmadı.



Yağış kazaları beraberinde getirdi

İstanbul - İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan yağış, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı.



Beyoğlu’nda kadın cinayeti

İstanbul - Beyoğlu’nda 24 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç kadın, kurtarılamadı.



Şehit pilota veda

Aksaray - Amanos Dağlarında düşen F-16 uçağında şehit olan Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy, memleketi Aksaray’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit pilotun cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten de katıldı.

(İHA)