BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.430,93
HABER /  GÜNCEL

Natalie Wood'un ölümü yeniden soruşturulacak

Los Angeles polisi 1981 yılında boğulan ünlü sinema oyuncusu Natalie Wood'un ölümüyle ilgili olarak yeni bir soruşturma başlatıyor.

Abone ol

Los Angeles polisi, ünlü oyuncu Natalie Wood'un ölümüyle ilgili olarak kendilerine yeni bilgiler ulaştığını açıkladı; ancak daha fazla ayrıntı vermedi.

Emniyet Müdürlüğü, "Yakın bir tarihte, Natalie Wood'un suda boğulması olayıyla ilgili ek bilgilere sahip olduklarını söyleyen bazı şahıslar, cinayet masası yetkilileriyle temasa geçti." dedi.

Natalie Wood, Kaliforniya kıyısı açıklarında yapılan bir yat gezisi sırasında ölü bulunmuş ve o tarihte, yıldızın "kaza sonucu öldüğü" hükmüne varılmıştı.

Wood, ölmeden bir gece önce TV yıldızı kocası Robert Wagner ve oyuncu Christopher Walken ile eğleniyordu. Sorgu yargıcı, Wood'un fazla içkili olduğuna ve küçük bota binmeye çalışırken suya kaymış olabileceğine hükmetmişti.

43 Yaşında ölen Wood'un cesedi Catalina Adasındaki bir körfezde yüzer durumda bulunmuştu. Polis kayıtlarına göre, Wood'un üzerinde uzun bir gecelik ve ceketle, ayağında çoraplar vardı. Yapılan otopside, Natalie Wood'un vücudunda ve kollarında çürükler bulunduğu, sol yanağında da sıyrıklar olduğu belirlenmişti.

Ünlü oyuncunun gerçekten nasıl öldüğü konusundaki sorular, 30 yıldır yanıtlanamadı. Wood'un ailesi daha önce de olayın yeni baştan soruşturulması talebinde bulunmuştu.

Wood'un kardeşi Lana Wood, geçen yıl CNN'e verdiği bir mülakatta, Natalie Wood'un, yatın güvertesinde Robert Wagner'le tartıştıktan sonra boğularak öldüğüne inandığını söylemiş; gerçeklerin ortaya çıkarılmasını istemişti.

Bugün düzenlenecek basın toplantısında Los Angeles Emniyet Müdürlüğünün davayı yeniden açmasına neden olan yeni bilgiler hakkında daha fazla açıklama yapılması bekleniyor.

Los Angeles Times gazetesi, dedektiflerin Splendouradlı yatın kaptanının ifadesini almak istediklerini yazdı. Gazete kaptanın olayla ilgili yeni bilgiler hatırladığı yolunda haberlere de yer verdi.

Natalie Wood, West Side Story (Batı Yakasının Hikayesi) ve Rebel Without a Cause (Asi Gençlik) filmlerinde oynadığını rollerle tanınıyor. Çeşitli sinema ödülleri kazanan Natalie Wood üç kez de Oscar'a aday gösterilmişti.