BIST 10.083
DOLAR 32,25
EURO 34,86
ALTIN 2.431,77
HABER /  GÜNCEL

İki kadın kafa kafaya çarpıştı!

Tuzlada meydana gelen kazada iki kadın şoförün kullandığı araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarına sıkışan kadınlar güçlükle çıkartıldı

Abone ol

Tuzla Orhanlı Göçbeyli yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada kadın sürücülerin kullandığı iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpma şiddetiyle hem 34 GR 584 plakalı aracın sürücüsü Nesteren Bora, hem de 34 YA 7951 plakalı otomobilin sürücüsü Defne Çüldüz araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen itfaiye ve sağlık ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araç içinde sıkışan kadın sürücüleri kurtarmak için uzun süre çaba harcadı. Önce Nesteren Bora sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Diğer aracın sürücüsü Defne Çüldüz'ün  kullandığı araçta bulunan Delya Eneç isimli kız çocuğu da ambulansla hastaneye gönderilirdi. O sırada acı içinde kıvranan Defne Cüldüz ise itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılabildi. Çüldüz sedyeyle ambulansa konularak Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Feci kazada iki araçta kullanılamaz hale gelirken polis kazanın nasıl olduğuyla ilgili soruşturma başlattı.