BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Naksan Holdinge vergi ödülü

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesinde yer alan Naksan Plastik A.Ş. ve Nakpilsa Dokuma A.Ş. firmalarına ödül verdi.

Abone ol

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Naksan Holding'i ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’na, vergi ödemede gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu yanında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Nakıboğlu, Taner Nakıboğlu ve Bahaeddin Nakıboğlu da hazır bulundu.

Devletin, topladığı vergileri etkin bir şekilde kullanması ve vergi ödeyenlerin bu durumu sorgulamasının sağlıklı bir toplum yapısı ve güçlü bir "birey-devlet" ilişkisinin kurulması için önemli olduğunu belirten Çember, "2009 yılı sonunda vergi ile ilgili görevlerini zamanında ve eksiksiz yerine getiren ve en fazla vergi ödeyen mükelleflerimiz arasında yer alıyorsunuz. En önemli vatandaşlık görevlerinden olan vergisel yükümlülüklerinizi yerine getirmede göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Vergi vermenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğuna dikkat çeken Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu da, “Güçlü bir devlet için vatandaşlarımızın vergilerini sağlıklı bir şekilde ödemesi en önemli vatandaşlık görevleri arasındadır. Bu bilincin ülke genelinde toplumun bütün kesimlerine kazandırılması gerekir. Ödenen vergilerin ülkemize ve milletimize hizmet olarak geri döndüğünü görmek ve bunu bilmek hepimizi mutlu etmektedir” diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanlığı'nca, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde yer alan Naksan Holding bünyesindeki şirketlerden Naksan Plastik A.Ş.nin plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Naksan Holding'e bağlı faaliyet gösteren şirketlerden Nakpilsa Dokuma plaketini Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu aldı.