BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisasporlu Güven Ankaragücü de

Manisaspor'un 30 yaşındaki milli futbolcusu ve takım kaptanı Güven Varol Ankaragücü'ne transfer oldu.

Abone ol

Transferin ardından Varol Mersin'in Silifke ilçesinde yat gezisine çıktı.
Takım arkadaşı Tufan Esin'in düğününe katılmak üzere Silifke'ye gelen Güven Varol için Silifkespor eski Kulüp Başkanı Gürler Malkoç, Silifkespor'un eski teknik direktörü Mevlüt Buldu ve yönetim kurulu üyesi Murat Kirişçi Güven Varol için yat gezisi düzenledi.

Bol bol denize girerek stres atan ve dinlenen Güven Varol Ankaragücü'ne transfer olduğunu belirterek, "Manisaspor olarak sezona Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lige çıktıktan sonra tek düşüncemiz ligde kalmaktı.

Turkcell Süper Lig'de çok sıkıntılı bir dönemden geçtik ve Süper Ligde kaldık. Önümüzdeki sezonda Manisaspor'un iyi bir yerde olacağını düşünüyorum" dedi.

Bursaspor takımının Anadolu'da bir devrim yaptığını vurgulyan Varol, "Bursaspor'u beşinci büyük düşünmek için önümüzdeki günleri görmek gerekir. Çünkü Sivaspor bunun en iyi bir örneğidir. Neden olmasın diğer takımlarında iyi bir sezon geçirmesini temenni ediyorum. Sponsorlar sayesinde Turkcell Süper Lig artık daha kaliteli bir lig olacak. Herkesin seveceği ve ilgi duyacağı bir lig olmasını temenni ediyorum" dedi.