BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fuhuş yapıldığı iddia edilen eve molotof

Konya'da fuhuş yapıldığı iddia edilen bir eve, kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteylli saldırıda bulunuldu.

Abone ol

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyazıt Mahallesi Bahariye Sokak Öztaşlar Apartmanı 3/2'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fuhuş yaptıkları iddia edilen 6 kadının kaldığı apartmanın giriş katındaki daireye kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotofkokteyli atıldı.

Atılan molotofkokteyllerinden birinin evin penceresine isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Apartmanın önünde park halinde bulunan 38 FN 912 plakalı otomobilin de hasar gördüğü yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü. Yangın sonrası olay yerine sevk edilen çok sayıda polis şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.

Saldırıda fuhuş yaptıkları iddia edilen kadınların molotofkokteyli atıldıktan hemen sonra evlerinden çıkarak kaçtıkları belirtildi. Polisin evde ve sokakta yaptığı incelemede 7 şişe molotofkokteyli bulundu.

Apartmanda oturan bir vatandaş, olay yerine gelen ev sahibine tepki gösterdi. Ev sahibi ve apartman sakini arasındaki sözlü tartışma polislerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Molotofkokteyli atılan evde daha önce de fuhuş yapıldığı ve vatandaşların şikayeti üzerine evin 3 ay süreyle kapatıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.