BIST 10.168
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.471,83
HABER /  MEDYA

Nagehan Alçı'dan Nazlı Ilıcak'a yalı golü!

Armağan Çağlayan'a konuşan Nagehan Alçı, hakkındaki "yalı" iddialarını yanıtlarken ne kadar kazandığını ve Dört Bir Taraf'ın perde arkasını anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Radikal sinden Armağan Çağlayan'a konuşan Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliğinden hakkındaki "yalı" iddialarına ve ne kadar kazandığı yönündeki sorulara yanıt verdi.

Yalı sahibi olmadıklarını söyleyen Nagehan Alçı "Nazlı Ilıcak’ın yalısı vardır, yalı dediğin odur mesela" derken ne kadar kazandığı sorusuna ise "Fena kazanmıyoruz çok şükür" diyerek yanıt verdi. Dört Bir Taraf ile ilgili soruları da yanıtlayan Nagehan Alçı, programa sonradan katılan Abdulkadir Selvi'ye "yolcu muamelesi" yapıldığını iddia ederken "Sanki kanal babalarının malı, onlar hancı Abdülkadir Bey yolcu gibi hava yaymaya çalışıyorlar." dedi.

İşte röportajdaki ilgili bölüm:

DÖRT BİR TARAF BİTİNCE NELER OLUYOR?

’Dört Bir Taraf’ı izledikten sonra hep bu program bitince ne oluyor diye merak ediyorum.

Mümkün olduğu kadar bittikten sonra programdaki havayı sürdürmemeye çalışıyoruz ama tabii zaman zaman Türkiye’nin gerilimleri bize de yansıyor, bu dönemde küs ayrıldığımız programlar oldu. Ama programda birbirimize darılsak bile sonraki programda ya ben ya da o bir jest yapıyoruz, ya kahve ikram ediyoruz, ya elma ikram ediyoruz (Nazlı Hanım’ın elmaları meşhurdur) ve kırgınlıkları kalbimize gömüp devam ediyoruz.

KADRİ GÜRSEL'LE SIFIR DİYALOG

Ama siz Kadri beyle hiç konuşmuyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Nazlı hanım gibi bir hikâyemiz yok bizim Kadri’yle. Programla sınırlı bir ilişkimiz var. Zaman zaman hiç diyalog olmadan geçtiği oluyor. 

SANKİ KANAL BABALARININ MALI

O elektrik seziliyor biliyor musunuz, ekrandan geçiyor. Muhtemelen Abdülkadir bey ve Kadri beyin de böyle bir ilişkisi yok.

Yok. Bazen Kadri Gürsel çok agresifleşebiliyor. Program sonrasında da bunu sürdürünce aşırı gerginlikler yaşandığı oldu. Sanki kanal babalarının malı, onlar hancı Abdülkadir Bey yolcu gibi hava yaymaya çalışıyorlar.

HİÇBİR ZAMAN YALIMIZ OLMADI

Sizi hep bu yalı meselesinde vurmaya çalışıyorlar ya, bu yalı bildiğimiz eski bildiğimiz bir yalı mı, yoksa bir yalı dairesi mi çok merak ediyorum?

Hiçbir zaman yalımız olmadı. Paşalimanında, sanırım 'yol yalısı' deniyor, bir apartmanın üst katı, çok güzel manzarası var ama o kadar. Nazlı Ilıcak’ın yalısı vardır, yalı dediğin odur mesela. Bizimki bir apartman dairesi, üstelik kira. Çengelköy’de kredi çekip bir ev aldık, onu da yalı yaptılar, tepede yalı nasıl oluyorsa! Olmayan bir rakam yazdılar, hangi birini düzelteceksin ki?

FENA KAZANMIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR

Rasim bey ile evli olduğunuz için çok para kazanıyormuşsunuz gibi bir algı veya ön yargı var, bende de var bu. Öyle mi?

Televizyonda popüler işler yapmaya başlamam Rasim’den sonra oldu. Bunda onun payı var. Beni hep cesaretlendirdi, destek oldu. Fena kazanmıyoruz çok şükür. 

TWITTER KLİĞİ DEĞİL AMA SOKAKLAR ARKAMDA!

Ben sizinle ilgili bir tweet atmıştım, en çok RT alanlardan biri oldu. Dört Bir Taraf İzliyordum, belli ki size sinirlendim o anda, "Allah'tan Nagehan Alçı Türk televizyonlarına çıktı, ben de Türkiye televizyonuna çıkan gelmiş geçmiş en antipatik insan olmaktan kurtuldum" yazdım. Bir saat içinde 9 bin kere döndü.

Twitter’da genel nabız yakalanamıyor, çok tutarlı bir veri değil, çoğu kullanıcı çok ağır bir şekilde AKP’den nefret ediyor. Nabzı sokaklarda tutmak lazım. 30 Mart’ta oy vermek için kuyrukta bekliyoruz Beşiktaş’ta bana, "Çok teşekkürler, bu ülkeye katkın çok, Allah razı olsun abla" diye gelen apartman görevlileri vardı. Ezilmiş, alt kesim, dindar kesim, kendini şimdiye kadar itilmiş hisseden kesim arkamda. Sokaklar arkamda. Bununla gurur duyuyorum. Sosyal medyadaki klik ne derse desin… Umurumda değil…

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN