BIST 9.974
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.433,37
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Nabi Avcı uyuyanları sayınca salon koptu!

Kabinede yapılan mini revizyon değişikliği ile Milli Eğitim Bakanı koltuğuna oturan Nabi Avcı samimi tavırlarıyla törendekilere komik anlar yaşattı

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ”Eğitim İşbirliği Protokolü” imza töreninde yaptığı konuşma esnasında söyledikleriyle herkesi güldürdü.

Elindeki metne bakarak konuşan, bu nedenle uyuyanları sayamadığını söyleyen Avcı, kendisinden önceki konuşmacılarda kaç kişinin uyuduğunu tek tek saydığını ifade etti.

Avcı Avcı, "Ben konuşurken kaç kişinin uyuduğunu bilmiyorum ama bu metinle doğrusu ben uyurdum" diye bir de itirafta bulundu.

BU METİNLE BENDE UYURDUM

Milli Eğitim'in yeni Bakanı Nabi Avcı, MEB Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara, Gazi, Yıldırım Beyazıt üniversiteleri arasında ”Eğitim İşbirliği Protokolü” imza töreninde konuşmalar sırasında "uyuyanları" saydı. Kendi konuşmasını metinden okuyan Avcı, "Ben konuşurken kaç kişinin uyuduğunu bilmiyorum ama bu metinle doğrusu ben uyurdum" dedi.

HER KONUŞMACIDA UYUYANLARI SAYDI

Avcı, konuşmasının ardından, bu görüşlerin resmi görüşler olduğunu ifade ederek, ”Metni biraz zorlanarak da olsa okudum. Şimdi özel görüşlerime sıra geldi” dedi. Toplantı sürecine ilişkin Bakan olarak değil iletişimci olarak gözlemlerini paylaşmak istediğini aktaran, Avcı, Kamil Aydoğan’ın konuşmasının sonunda salonda uyuyanların sayısının 3 olduğunu ve bunların alkışla sıfırlandığını belirterek, ”Erkan Bey 3,5-4 arasında bitirdi. Ama alkış kuvvetliydi. Sıfırla teslim aldı Süleyman Bey, 2 ile teslim etti. Metin Beyinkini sayamadım çünkü hemen bana geldi sıra. Metine bakarak okumak zorunda olduğum için ben konuşurken kaç kişinin uyuduğunu bilmiyorum ama bu metinle doğrusu ben uyurdum. Dolayısıyla ben herhalde 5-6’yı bulmuşumdur” diye konuştu.

SİYASETÇİ NUMARASI YAPTIM

Burada küçük bir siyasetçi numarası da yaptığımın farkındayım" diyen Avcı, "tüm arkadaşlar bir kere alkışlandılar ben şimdi iki kere alkışlanmış olacağım” dedi.