BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Müstehcen videolar milyonluk evler seks köleliği! Fergio House olayında yeni gelişme

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Sosyal medya "Fergio House" hesaplarından müstehcen paylaşımlar ve Büyükçekmece'de kiraladıkları lüks villada partiler düzenleyen şahıslara yönelik yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Operasyonda gözaltına alınan 3 şahsın suç gelirleriyle elde ettikleri değerlendirilen yaklaşık 85 milyon TL'lik mal varlıklarına el konuldu.

Abone ol

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, İstanbul merkezli 8 ilde sosyal medyada “Fergio House” hesabından müstehcen paylaşım yapan ve aynı hesap üzerinden müstehcen içerikli parti yapacaklarını duyuran şahıslara operasyon düzenlemiş, baskında 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Adreslerde yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan 70 farklı renk ve modellerde maske, 13 fantezi elbisesi, üzerinde geçersiz yazan 2 bin sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, şüphelilere ait 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirilmişti. Adliye sevk edilen zanlılardan F.G. isimli şüpheli tutuklanmıştı.

85 milyon TL'ye el konuldu

Çalışmaların devamında; F.G.(32), S.G.(32) ile S.G.C.(45) isimli şahısların suç gelirleriyle elde ettikleri değerlendirilen mal varlıklarına el konma kararı alındı. Zanlıların piyasa değerinin yaklaşık 85 milyon TL olan; İzmir'de 1 daire, 1 arsa ve 1 tarla olmak üzere 3 taşınmaz ile 3 adet araca ve 3 şüpheli şahsın banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.

Neler olmuştu?

Çok sayıda maskenin ele geçirildiği, swinger partileri ve müstehcen içerikleri ile bilinen Fergio House grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonda partileri mucidi ikiz kardeşler Serhat ve Ferhat Günay yakalanmıştı. Olaya ilişkin iki kardeş hakkında yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Serhat Günay'ın uzman çavuşluktan ayrıldıktan sonra ikiz kardeşi ile birlikte İstanbul'da mimarlık ofisi açtığı belirlendi.

Şirketin, Ferhat Günay'ın üzerinde çok sayıda icra dosyası bulunması nedeniyle daha temiz bir sicile sahip olan Serhat Günay adına açıldığı bildirildi.

O malikanenin kirası 130 bin TL

Ferhat Günay, TikTok'ta viral olan videoda Ferhat Günay, kirası 130 bin lira olan boğaz manzaralı evi kedileri için tuttuğunu iddia etmişti. Olayla ilgili olarak 4'ü kadın 19 kişi gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan 70 farklı renk ve modelde maske, 13 fantezi elbisesi bulundu.

Üzerinde geçersiz yazan 2 bin sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, şüphelilere ait 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirilmişti.

Parti biletleri 30 ile 300 bin TL arasında satılmış

Polis ekipleri, yılbaşında parti yapmayı planlayan "Günahlar Evi" olarak adlandırılan çeteye operasyon düzenlemiş, 8 ilde eşzamanlı operasyonda çete yöneticileri ile birlikte 19 kişi gözaltına alınmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, şikâyet dilekçesinde, Taksim İstiklal Caddesi'nde havaya dolar atan Onlyfans ekibinin bir villada uyuşturucu partisi vereceği, biletlerin 30 bin ile 300 bin TL arasında satıldığı ifade edilmişti.