BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mustafa Sarıgül'ün 'posterini yaktılar!'

Türkiye Değişim Hareketi Mut Teşkilatı, Mustafa Sarıgül'ün posterini yaktılar hem kızdılar hemde bir yönden sevindiler.

Abone ol

Türkiye Değişim Hareketi Mut Teşkilatı, Mustafa Sarıgül'ün posterini yakarak, 'parti kurmayıp, CHP'ye destek verme" kararına tepki gösterdi. Sarıgül'ü yarı yolda bırakmakla suçlayan partililerin bir tesellisi vardı.

Mersin Mut ilçesinde, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Mut Temsilcisi Abdurrahman Günay, Mustafa Sarıgül'ün 'parti kurmayıp, CHP'ye destek vereceği' yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Abdurrahman Günay, düzenlediği toplantıda, hareketin lideri konumundaki Mustafa Sarıgül'ün 'parti kurmaktan vazgeçilmesine yönelik kararı, teşkilata danışmadan aldığını ve kendilerinde hayal kırıklığı yarattığını' ifade etti.

Günay, Sarıgül'ün bu yaklaşımıyla 'harekette parti içi demokrasiyi sonuna kadar gerçekleştireceği' yönündeki vaatleri yerine getirilmediğini belirterek, 'Sarıgül'ü kınıyoruz. Bir anlamda da ülkemiz adına seviniyoruz. Bugün yola çıktığı insanları yarı yolda bırakan Sarıgül'ün, Allah göstermesin Başbakan olması halinde ülkeyi nasıl bir duruma düşürebileceğini düşündüğümüzde, belki de yaptığının ülkemiz adına hayırlı olduğunu düşünmekten de kendimizi alıkoymuyoruz' şeklinde konuştu.

Basın açıklamasın ardından, Günay ve toplantıya katılanlar, Sarıgül'ün posterlerini yakarak protesto ettiler.