BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.444,76
HABER /  MEDYA

Mustafa Sarıgül'e Sürpriz davet!

Sıradışı projeleri ile öne çıkan başarılı Radyo programcısı Adem Metan yayın yaptığı Karadeniz Fm’de Yine ilginç bir projeye daha imza attı.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI’yı sosyal medya üzerinden 98.2 Karadeniz FM'de AdemMetanShow'a davet eden genç programcı Belediye Başkanı Çağırıcı’ya binlerce tweet attırarak Radyo’ya Konuk Olmasını sağlamıştı.

lokmancagirici.jpg

ENGELLİLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR
Bağcılar Belediye Başkanı Sn. Lokman Çağırıcı, konuk olduğu AdemMetanShow'da engellilere çok önem verdiğini dile getirdi..

BİR KONUK DAHA
Şimdi ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL’e sosyal medya uzerinden davet yolladı.

Dinleyenlerin sosyal medya aracılığı ile Sarıgül’e binlerce tweet ve fotoğraf yollaması üzerine Mustafa SARIGÜL’ün programa katılıp katılmayacağı ise şimdilik merak konusu. Konuk oluncaya kadar bu sosyal çağrının devem edeceğini yayınlarında dile getiren Adem Metan "Amacımız  Farklılık yaratıp Hiçbir telefon bağlantısı kurmadan davet ettiğimiz kişileri radyoya Getirmek.Bu Bir ekip işi dinleyenlerimiz yaptığımız projeleri sahipleniyorlar örneğin bugün Yayında Balçiçek İLTER’den bahsediyoruz  anında hanım efendiye tweetler gidiyor.Sanırım dinleyenlerimiz ile et ve tırnak gibi olduk. Sayın sarıgül’ün gelip gelmeyecegini en az bende dinleyenler kadar merak ediyorum."