BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç’un ölümüyle ilgili Koç Holding'ten açıklama

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ölümüyle ilgili Koç Holding'ten açıklama geldi. Açıklamada; ''Başkanımız Mustafa Koç'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun'' denildi.

Abone ol

Bu sabah kalp krizi geçiren ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ölümüyle ilgili Koç Holding'ten açıklama yapıldı.

Koç Holding, yönetim kurulu başkanları Mustafa Koç'un vefatını yazılı açıklamayla duyurdu.

"BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

Açıklamada, "Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun!" ifadeleri kullanıldı.

MUSTAFA KOÇ'A KALP KRİZİ GEÇİRTEN SEBEP

56 yaşında olan Mustafa Koç bir süre önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. 2002’de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti.


1960 doğumlu olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İsviçre Lyceum Alpium Zuoz ve ABD'de George Washington Üniversitesini bitirdi. 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulunuyor. Golf , binicilik, havacılık ve scuba ile ilgili alanlarda aktif sporcu olan Koç İngilizce ve Almanca biliyordu. Evli ve iki kız çocuk babası olan Mustafa Koç, Fenerbahçe Spor Klübü kongre üyesi.